Home Στήλες X-Ray Nicki Minaj, The way up

Nicki Minaj, The way up

109
0
Nicki Minaj

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να αγγίξεις την κορυφή. Άλλες φορές η κορυφή είναι ο μόνος διαθέσιμος δρόμος. Η Nicki MInaj, ράπερ, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Όλοι μιλάνε για αυτήν και εκείνη συνεχίζει να προκαλεί. Τραγούδια όπως το Anaconda σίγουρα την κρατάνε στο επίκεντρο της προσοχής! Πρόσφατα εμφανίστηκε στα βραβεία του Mtv με την Αriana Grande και την Jessie J. Αλλά… τι συνέβαινε πριν από όλα αυτά;

Όταν ήταν πολύ νέα ζούσε με την γιαγιά της στο Saint James. Μετακόμισε στο Queens, μια λαϊκή γειτονιά. Έχει τρεις αδεφούς. Η οικογένεια της αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, οικονομικές και μη. Η μητέρα της δούλευε σε αρκετές δουλειές (υπάλληλος, σε γραφείο με συνάλλαγμα, τραγπυδίστρια της gospel) για να στηρίξει την οικογένεια και φαντάζομαι ότι έδωσε το παράδειγμα και στη NIcki. Την συνειδητοποίηση ότι η ζωή περιλαμβάνει να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να συνεχίσεις να παλέυεις. Ο πατέρας της είχε προβλήματα εξάρτησης. Σε μια από τις κρίσεις του έκαψε το σπίτι στο οποίο έμεναν.

Μπορεί να μεγάλωσε με δυσκολίες αλλά σίγουρα αυτές την μετέτρεψαν σε μια γυναίκα με το σωστό πνεύμα και αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Εκείνη δηλώνει ότι πρώτα είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική και έχει κυνηγήσει και αυτή την καριέρα. Καθώς δεν πήγε όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει, παράλληλα έκανε και άλλες δουλειές. Για κάποιο διάστημα δούλεψε και σαν σερβιτόρα; καθώς ήταν ένα κορίτσι που ήταν μέσα στα πράγματα, είχε μια συμπεριφορά κάπως “δυσάρεστη” για τους πελάτες. Από τις περισσότερες από αυτές τις δουλειές απολύθηκε για αυτόν τον λόγο. Ευτυχώς! Η ραπ θα έχανε ένα σημαντικό ταλέντο αλλιώς.

Αν αναλογιστεί κανείς τις καταστάσεις που έζησε, ο τσαμπουκάς της ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν να έχει για ν αμπορέσει να προχωρήσει. Είναι εργασιομανής, τελειομανής και πάντα δίνει το 100% του εαυτου της σε ότι κάνει.

Η αρχή της στη μουσική ήρθε κάνοντας φωνητικά σε άλλος καλλιτέχνες, στο Myspace και με κασέτες που έφτιαχνε η ίδια. Η πρώτη της δουλειά βγήκε από την  Dirty Money Records. Το 2009 ο Lil Wayne την ανακάλυψε και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ήταν η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνις που κατάφερε να έχει ταυτόχρονα 7 single στο U.S. Billboard Hot 100.

Σύμφωνα με τους New York Times είναι “the most influential female rapper of all time”. Αλλά, παραμένει ένα κορίτσι που νοιάζεται για την οικογένεια του. Σε συνεντεύξεις της δηλώνει πάντα ότι η οικογένεια, οι οι φίλοι της και ο χρόνος που περνάνε μαζί είναι πιο σημαντικός από τη φήμη και τα λεφτά. Για ένα άτομο σαν αυτή, που χρειάστηκε πολλή δουλεια για νβα φτάσει κάπου, είναι πολύ προσγειωμένη και διαχειρίζεται πολύ καλά την τρέλα που ακολουθεί αυτή τη βιομηχανία. Φαντάζομαι πως έχουν δίκιο όσοι λένε, πως αν έχεις γερές βάσεις, τότε έχεις ότι χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις τον κόσμο

Αυτή η γυναίκα με την γρήγορη γλώσσα έχει κατακτήσει τη μουσική σκηνή και θα είναι εκεί για καιρό!

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here