Home Μουσική Μουσικά Νέα Shadow Show & Wrong Society 7″ από την Rogue Records

Shadow Show & Wrong Society 7″ από την Rogue Records

37
0
shadow show cover

Η Rogue Records χτυπάει ξανά με διπλή κυκλοφορία. Σας τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτή τη φόρά μια μπάντα από το Ντιτρόιτ, τους Shadow Show και τους Γερμανούς Wrong Society

Shadow Show

Baba Yaga / Spy Balloon 7» single

Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, Fantasy Now! (Little Cloud Records / Stolen Body Records), το psych-pop power trio Shadow Show από το Ντιτρόιτ επιστρέφει με ένα 45άρι με δύο τραγούδια μέσω της Rogue Records. Το «Baba Yaga» χορεύει μετά το σκοτάδι υπό την επιρροή ανατολικοευρωπαϊκών grooves των 70s. Αναδεικνύει την ευελιξία και τη διάθεση του γκρουπ να πειραματιστεί με τα είδη. Το «Spy Balloon» αξιοποιεί την ιδιόρρυθμη ψυχεδέλεια της δεκαετίας του ’60 ala Syd Barrett. Τονίζει την αξιοποίηση του στούντιο ως οργάνου από το γκρουπ με την ενσωμάτωση συνθεσάιζερ, tape delays και άλλων διαφόρων overdubs στον αρμονικό τοίχο του ήχου τους. Πώς λέμε wall of sound ένα πράμα.

 

The Wrong Society

Misery Has Got Me Down 7» single

Οι The Wrong Society σχηματίστηκαν το 2012 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Παίζουν ένα μείγμα από moody (όπως λέμε παραπονιάρικο) Garage Punk και Psych. Συχνά εστιάζοντας στην πικρή πλευρά της αγάπης, επηρεασμένοι από τους ήχους των αμερικάνικων Teen Beat συγκροτημάτων των μέσων της δεκαετίας του ’60. Μετά από πέντε singles και ένα LP που κυκλοφόρησαν σε διαφορετικές εταιρίες, αυτή η κυκλοφορία περιλαμβάνει το straight 66 style punker «Misery Has Got Me Down» b/w «Find Me Gone», μια λυσεργική ( δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη, ανα δεν υπάρχει ας την κάνουμε trend) στροβιλιζόμενη οργανική μπαλάντα για την εξαφάνιση.

Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και των δύο δίσκων είναι η 10η Οκτωβρίου 2024. Αλλά μπορείτε να κάνετε την παρραγελία σας και μια προακρόαση εδώ.

 

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here