Home Μουσική Άρθρα Η Sound Effect Records γιορτάζει 21 χρόνια

Η Sound Effect Records γιορτάζει 21 χρόνια

sound effect records (1)

Η Sound Effect Records γιορτάζει 21 χρόνια και διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνίστρια την ανεξάρτητη σκηνή στο Gagarin 205 music space.

Ο Γιάννης Ανδριόπουλος φαίνεται να μην ξέφυγε από τον στόχο του, ο οποίος ήταν ο απόλυτος επαγγελματισμός, η συνέπεια και η αγάπη γι’αυτό που κάνει. Αυτό καταλαβαίνουμε βλέποντας την πορεία και την επιτυχία σε αυτό που έχτισε τόσα χρόνια.

Το 2002 κάνει εγκαίνια στο δισκάδικο του και η πορεία του συνεχίζεται και είναι λαμπρή.

Παραγωγός δίσκων ο ίδιος, βοήθησε και ανέδειξε συγκροτήματα της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής. Τίποτα δεν τον σταμάτησε να κάνει το όνειρο αλλά και το όνειρο πολλών άλλωn πραγματικότητα.

Και είναι αυτά τα μικρά μουσικά που μας μένουν, για να χαρούμε στιγμές και να γεμίσουμε μνήμες.

Έφτασε η τέλεια ιδέα στο μυαλό του, για να καταφέρει όλο αυτό να το κάνει γιορτή! Και τι γιορτή… ένα διήμερο πάρτι, για όλο το αγαπημένο του κοινό!

Η γιορτή θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/3/23, έχοντας καλεσμένους τους BLML, Steams, Lokeuz παρέα με τους Glen από το Βερολίνο και τους King Isxan από το Τελ Αβίβ.

Φυσικά θα υπήρχε ακόμα μια ημέρα για να κλείσει έτσι όπως τα έπρεπε. Συγκεκριμένα την Κυριακή 19/3/23 θα ολοκληρωθεί με τους Automaton, Lotus Emperor, Gagulta, Bastard Sword, Widowpit.

Δεν πιστεύουμε να χάσετε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Εξάλλου όλα είναι Sound Effect και ελπίζουμε να σε επηρεάσει!

Διαβάστε τη συνέντευξη της Sound Effect Records εδώ.

Side effect