Home Μουσική Μουσικά Νέα Δείτε το νέο official video των Lunar Cycle

Δείτε το νέο official video των Lunar Cycle

508
0

Οι Αθηναίοι progressive alternative metallers Lunar Cycle έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο official video τους, για το τραγούδι “What I’ve Been Searching For” από το ντεμπούτο full length album τους, με τίτλο “Filmy” που κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος στις 21 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Το video σκηνοθετήθηκε από τον Manos G (Universe217), το μοντάζ έγινε από τον Jim Kakes (Mindthreat) και το post production από τον Jimmy X Rose, ενώ η παραγωγή, η μίξη και το mastering του EP, αποτελούν επίσης έργο του Manos G.

Υπενθυμίζουμε πως το “Filmy” θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Αθήνα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή). Μαζί με τους Lunar Cycle θα εμφανιστούν και οι Autumn Machinery και Idle Path.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία μπορείτε να μάθετε στο event page της εκδήλωσης στο facebook: www.facebook.com/events/1762738374001114

Ακολουθήστε τους Lunar Cycle στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος: www.facebook.com/LunarCycleAthens