Home Μουσική Άρθρα Οι Sodom στην Αθήνα: Μια Thrash Metal σύναξη

Οι Sodom στην Αθήνα: Μια Thrash Metal σύναξη

561
0

THRASH METAL ΣΥΝΑΞΗ

Οι SODOM επιστρέφουν στην Αθήνα στις 04/02 στον AN, έχοντας κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 το τελευταίο τους LP «Decision Day».

Οι Γερμανοί Thrashers συνεχίζουν την μεγάλη τους διαδρομή, έχοντας στην φαρέτρα τους μουσικά αριστουργήματα, βάζοντάς και αυτοί ένα λιθαράκι σε ένα μουσικό είδος που μεγαλούργησε στην δεκαετία των 80’s – 90’s, όπου μέσα από αυτό πολλοί από εμάς μυηθήκαμε στην Metal σκηνή.

Μαζί με τους Destruction, τους Tankard και τους μακράν καλύτερους Kreator αποτέλεσαν το γερμανικό Big4 του Thrash Metal. Χωρίς να είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του γκρουπ, μέσα από την τεράστια δισκογραφία τους θα αναφέρω τα φανταστικά “Agent Orange” & “Better Off Dead” ως τα καλύτερα LP που έχουν δημιουργήσει.

Οι νεολαία που ακολουθεί πιστά αυτό το είδος και δεν έχει δει ακόμα τους Sodom, καλό θα ήταν να παρευρεθεί στις 04/02 στο AN CLUB. Την βραδιά θα ανοίξουν τρείς ελληνικές μπάντες. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι βρεθείτε στο AN, να έρθετε από νωρίς και να στηρίξετε την ελληνική THRASH METAL σκηνή.

Πρώτο γκρουπ θα είναι οι άγνωστοι για μένα ΑΜΚΕΝ
https://youtu.be/UX0x6n-VwAE

Περισσότερα δεν θα πω, θα τους ανακαλύψω, θα τους δω ζωντανά και θα σας μεταφέρω την άποψη μου.

Όμως και το επόμενο γκρουπ οι RAPTURE, θα είναι μια ακόμα νέα μουσική γνωριμία. 


Λίγο πριν εμφανιστούν στην σκηνή οι headliners στην σκηνή του ΑΝ θα ανέβουν οι γνωστοί (ουφ), BIO-CANCER, τους έχω δει 2 φορές Live και με κέρδισαν με την ενέργειά τους και δυναμική τους.

https://www.youtube.com/watch?v=DbmCW-SXUPg

Όσοι είστε έτοιμοι να THRASH-ΑΡΕΤΕ, να κοπανηθείτε ανελέητα, να κάνετε ατελείωτα stage-diving & slam dancing, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα εισιτήριο για την συναυλία των Sodom, Bio-Cancer, Rapture, Amken.

SEE YOU THERE NOIZERS !!!!