Home Μουσική Άρθρα Οι Mastodon στην Αθήνα και η πρόκληση για το Academy

Οι Mastodon στην Αθήνα και η πρόκληση για το Academy

541
0

Όλοι ξέρουν πλέον για την εμφάνιση των MASTODON στις 30/08… Το PIRAEUS ACADEMY, ο χώρος που φιλοξενούνται τα μεγαλύτερα LIVE στην ΑΘΗΝΑ, έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει σε οποιαδήποτε μπάντα/καλλιτέχνη το ηχητικό αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Αν ο ήχος δεν είναι καλός, όπως και σε άλλες περιπτώσεις σε Live του γκρουπ, δυστυχώς λόγω και της ιδιαίτερης μουσικής τους, το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι απογοητευτικό κάτι που θα με κάνει να αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι που χειρίζονται τον ήχο της μπάντας κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ειλικρινά εκεί θα κριθούν όλα για το αν θα δούμε κάτι που θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό μιας και το PIRAEUS ACADEMY είναι ένας συναυλιακός χώρος που έως τώρα έχει αποδώσει τα μέγιστα.

6 album από το 2002 έως το 2014 με ήχους heavy με progressive στοιχεία και μοναδική «ενορχήστρωση» αποτελούν τα βασικά στοιχεία των τραγουδιών τους.

Όλα τα μέλη του γκρουπ συμμετέχουν στα φωνητικά και η συνάντηση των Brann Dailor (drums), Bill Kelliher (κιθάρα), Troy Sanders (μπάσο, φωνή) και Brent Hinds (κιθάρα, φωνή) θεωρείτε εκ του αποτελέσματος κομβική για το χώρο του Metal, μιας και η γέννηση των Mastodon άλλαξε κατά πολύ τα μουσικά δεδομένα στο χώρο.

Η ιδιαιτερότητα των συνθέσεων, η ευφυΐα, ο όγκος, οι εμπνεύσεις της μπάντας άνοιξαν νέα μουσικά μονοπάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=s6WGNd8QR-U

Τα καταπληκτικά «Blood Mountain» & «Crack In The Skye», απογείωσαν το γκρουπ, που με την σειρά του έφερε τα πάνω – κάτω στην μουσική σκηνή.

Με το τελευταίο τους LP “Once More ‘Round The Sun ” έρχονται στην Αθήνα, στο Academy και ελπίζουμε πως όλα θα είναι τέλεια για να απολαύσουμε την « μοναδικότητα» της μουσικής των MASTODON.