Home Μουσική Άρθρα Καλοκαίρι, Rock και Μαλακάσα πάνε μαζί!

Καλοκαίρι, Rock και Μαλακάσα πάνε μαζί!

554
0

Ωραίος καιρός, ήλιος, ζέστη, θάλασσα αλλά και συναυλίες ολοκληρώνουν το Puzzle για να έχουμε το απόλυτο καλοκαίρι.

Το ROCKWAVE FESTIVAL είναι το μεγαλύτερο festival που διοργανώνεται στην χώρα μας.  Εδώ και 21 συναπτά έτη συνεχίζει ακάθεκτο να μας προσφέρει μουσικές βραδιές που πολλές από αυτές μας έχουν μείνει αξέχαστες.

Φυσικά ζούμε στην Ελλάδα και τα παράπονα είναι πολλά, είναι στο DNA μας να γκρινιάζουμε αν δεν έρθουν τα ονόματα που θέλουμε να δούμε.

Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, το θέμα είναι ένα festival να προσπαθεί να ικανοποιήσει τα γούστα όλων.

Είναι γεγονός πως το ROCKWAVE έχει συνδεθεί με τις μεγάλες Metal Days, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι και εφικτό κάθε φορά. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί μια Metal Day με κάποιο μεγάλο όνομα της σκηνής, αλλά ήδη έχουν ανακοινωθεί ονόματα που θα μας δώσουν ξεχωριστές βραδιές στην Μαλακάσα και στο Academy.

13226938_1012945582076707_4341942866257210273_n

Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 ΙΟΥΝΙΟΥ. Την Κυριακή όσοι βρεθείτε στην Μαλακάσα είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά με διαφορετικές μουσικές αποχρώσεις.

Η ψυχεδέλεια από τα 60s & 70s των Whereswilder και οι The Callas  θα ανοίξουν την πρώτη βραδιά του ROCKWAVE.

Για να συνεχίσουμε με celtic μουσικές από τους πολυσυζητημένους Dropkick Murphys. Είναι ένα όνομα που πολύς κόσμος το συζήταγε και θα ήθελε να δει ζωντανά επί σκηνής.
Θα μας χαρίσουν σίγουρα μια εκπληκτική βραδιά !!!

Η σύμπραξη των Alex Turner (Arctic Monkeys) & Μiles Kane (The Rascals & solo project) μαζί με τους James Ford (Simian Mobile Disco, Simian), και Zach Dawes (Mini Mansions) ακούει στο όνομα The Last Shadow Puppets.
Κυκλοφορόντας το «The Age of the Understatement» προκάλεσαν τέτοια αίσθηση στα μουσικά δρώμενα , με το “Standing Next To Me ” να γίνετε ένα από τα κομμάτια που παίχτηκαν παντού.

Το “My Mistakes Were Made For You”  μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές, οι μουσικές τους είναι αυτές που θα μας ταξιδέψουν σε ένα υπέροχο ταξίδι το βράδυ της Κυριακής !!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους με πολύ NOIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!