Home Μουσική Η γνώμη μας Ακούσαμε το Brotherhood Of The Snake των Testament

Ακούσαμε το Brotherhood Of The Snake των Testament

627
0

Οι Testament είναι εδώ και δίνουν «πόνο», το “Brotherhood Of The Snake” η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά είναι αδυσώπητα thrash-ατη, ενεργειακά γεμάτη, φρέσκια, εμπνευσμένη & επί 45 λεπτά απολαμβάνεις riff, solos, γεμίσματα από τα τύμπανα που δεν χορταίνεις να ακούς και να ξανακούς. Ο Chuck ερμηνεύει οργισμένα και με μοναδικό τρόπο φτιάχνοντας άλλο ένα στην σειρά υπέροχο album.

Οι Testament είναι στα καλύτερα τους θα τολμήσω να πω, μετά από τόσα χρόνια κάνουν δουλειές που το λιγότερο που μπορείς να πεις είναι ότι τα σπάνε. 
Κατ’ εμέ, το αναφέρω σε κάθε ευκαιρία που γράφω για τους Testament, είναι πως η θέση στο Big 4 τους ανήκει, περισσότερο από τους Anthrax.

Από την πρώτη στιγμή που άκουσα Testament, αγοράζοντας σε κασέτα το 1989, το “Practice What You Preach”, τρελάθηκα και τους είχα από πάντα ως μια από τις τρείς καλύτερες THRASH μπάντες του πλανήτη. 
Η συνέχεια ήταν πέραν του δέοντος εκπληκτική. Το ένα LP καλύτερο από το άλλο και από το 1987, 29 χρόνια μετά, η μουσική ενέργεια του γκρουπ παραμένει δυνατή και μεγαλώνει όλο και περισσότερο και σε παρασύρει.

Το να ακούσετε αυτό το LP δεν το συνιστώ, απλά επιβάλλεται. Όπως και ότι δεν έχετε ακούσει από τα προηγούμενα, για να καταλάβετε, οι νεότεροι κυρίως, το μέγεθος των Testament.

Το καλύτερο όμως είναι ότι στις 29/11/2016 στην σκηνή του GAGARIN, αυτή μπάντα θα μας τινάξει τα μυαλά στον αέρα.

Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο. Απλά μετράω αντίστροφα….
Ακούστε το “Brotherhood Of The Snake” και αγοράστε το εισιτήριο σας !!!