Home Μουσική Μουσικά Νέα Οι Para Lia μας ταξιδεύουν με το No Time for Butterflies

Οι Para Lia μας ταξιδεύουν με το No Time for Butterflies

176
0
para lia

Ο ήχος των Para Lia συνδυάζει τη μελωδία και την ατμόσφαιρα με την καρδιά που χτυπά στην κιθάρα του René. Αντλώντας έμπνευση από διάφορα είδη μουσικής, όπως και από παλιότερες γενιές μουσικής, ο ήχος τους διατηρεί πάντα τον εναλλακτικό indie rock χαρακτήρα.  Τον συνδυάζουν με τα καλύτερα ρετρό στοιχεία και με μια γενναία δόση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας. Οι Para Lia δεν θα ήταν τίποτα όμως χωρίς τις σπουδαίες και αιθέριες φωνητικές γραμμές τους. Τα φωνητικά του René στέκονται στην πρώτη γραμμή.  Ενισχύονται  από την συνοδεία και τη μεγαλοπρέπεια της φωνής της Cindy.

Συγκρινόμενοι με ένα πλήθος καλλιτεχνών και σχημάτων όπως οι: J Mascis, The Cure, Phillip Boa and the Voodoo Club, Arcade Fire, The Mission, The Last Shadow Puppets, Sebadoh και The Editors, ποιοι είναι οι Para Lia;…. Πολύ απλά το συγκρότημα είναι ο René Methner (τραγουδοποιός, φωνητικά, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, προγραμματισμός τυμπάνων) και η Cindy Methner (φωνητικά).

Οι PARA LIA κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους «Gone With The Flow».  Ακολούθησε μια συναρπαστική διαδικτυακή έκθεση mixed art, στις 2 Οκτωβρίου 2020. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια, όλα σε σύνθεση και ερμηνεία του René Methner και της συζύγου του, και μέλους του σχήματος, Cindy.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “No Time For Butterflies”.

Δείτε το και απολαύστε το μαζί με το πανέμορφο ψυχεδελικό υλικό

https://www.facebook.com/paraliamusic

https://para-lia.de/de/