Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER: μια πρώτη γεύση από τις εκπλήξεις του 4ου Διεθνούς Κινηματογραφικού...

ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER: μια πρώτη γεύση από τις εκπλήξεις του 4ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Horrorant “Νύχτες Τρόμου”

126
0
Horrorant

Ακόμα ένα φύλλο σκίστηκε από το ημερολόγιο του 2017, με τις “Νύχτες Τρόμου” να βρίσκονται πια μόλις ένα μήνα μακριά.
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ “Νύχτες Τρόμου” επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά, και έχει πολύ κακές προθέσεις!

Το φετινό πρόγραμμα σας έχει ετοιμάσει δύο εξαιρετικά αφιερώματα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα υποείδη του horror genre, στο sci-fi horror και στον ελληνικό τρόμο.

Η μίξη επιστημονικής φαντασίας και τρόμου προσέφερε στο κινηματογράφο μια τεράστια αποθήκη ταινιών για όλα τα γούστα, από υποτιμημένα b-movies μέχρι τεράστια blockbusters. Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα και θα σας τα παρουσιάσουμε σε ένα συναρπαστικό αφιέρωμα.

Το δεύτερο αφιέρωμα μπορεί να μην είχε μία τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών, όμως ο Ελληνικός Τρόμος μας έχει δώσει κατά καιρούς, μικρότερα ή μεγαλύτερα, κατεργασμένα ή ακατέργαστα διαμαντάκια, από τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά που προσεκτικά διαλέξαμε για σας.

Φυσικά δε μπορεί να λείπει το Διεθνές Διαγωνιστικό, με ταινίες να κάνουν το ντεμπούτο τους στις αίθουσες του Horrorant Φεστιβάλ “Νύχτες Τρόμου”, πολλές από τις οποίες σε πρώτη ευρωπαϊκή ή και παγκόσμια πρεμιέρα!

Στο πρόγραμμα φυσικά υπάρχει και το τμήμα ταινιών μικρού μήκους, χωρισμένες σε ελληνικές και διεθνείς παραγωγές.

Το φεστιβάλ έχει να υπερηφανεύεται για ακόμα ένα λόγο, αφού φέτος ανοίγει ακόμα περισσότερο τα φτερά του, πετώντας και μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σε Ηράκλειο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.

Μέσα από το εντυπωσιακό trailer του 4ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ “Νύχτες Τρόμου” που σας ετοιμάσαμε, θα πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει… Και αυτό δεν είναι υπόσχεση αλλά απειλή! Ετοιμαστείτε!

Αθήνα 4 – 10 Μαΐου ΙΝΤΕΑΛ, ΟΣΚΑΡ
Θεσσαλονίκη 11 – 17 Μαΐου ΒΑΚΟΥΡΑ 1 & 2
Αλεξανδρούπολη 11 – 17 Μαΐου ΗΛΥΣΙΑ
Λάρισα 11 – 17 Μαΐου VICTORIA CINEMAS
Ρόδος 11 – 17 Μαΐου PALLAS
Ηράκλειο 11 – 17 Μαΐου ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ