Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Το βιογραφικό δράμα VOX LUX και η Natalie Portman

Το βιογραφικό δράμα VOX LUX και η Natalie Portman

117
0

Αυτό είναι το νέο trailer για το βιογραφικό δράμα με τίτλο Vox Lux του Brady Corbet (The Childhood of a Leader) το οποίο πέρασε και από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Natalie Portman παίρνει τον ρόλο της διάσημης pop περσόνας ‘Celeste’ ενσαρκώνοντας την ερμηνεύτρια από όταν ήταν ακόμη άσημη μέχρι την αποθέωση και την πτώση της.
Με αφετηρία το έτος 1999 και φτάνοντας στο σήμερα, η ταινία εξιστορεί την καριέρα των δεκαπέντε χρόνων που συμπλήρωσε η φιγούρα αυτή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Σημείο αναφοράς αποτελεί και  η συνταρακτική εμπειρία που βίωσε όταν ήταν παιδί κατά την διάρκεια ένοπλης επίθεσης στο σχολείο της. Στο πλευρό της πάντα ήταν η αδερφή της, Eleanor (Stacy Martin) και ο μάνατζέρ της (Jude Law).

Η Sia είναι εκείνη που επιμελήθηκε τα κομμάτια από το soundtrack της ταινίας, αναλαμβάνοντας και ως εξωτερική παραγωγός μαζί με τους Portman και Law.

Το cast συμπληρώνουν οι: Raffey Cassidy (Tomorrowland, The Killing of a Sacred Deer), Stacy Martin, η Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Jennifer Ehle και ο Willem Dafoe.

H ταινία  Vox Lux αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική. στις 7 Δεκεμβρίου του 2018.