Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Tο soundtrack του ντοκιμαντέρ “Becoming” που φέρει την υπογραφή του Kamashi Washington

Tο soundtrack του ντοκιμαντέρ “Becoming” που φέρει την υπογραφή του Kamashi Washington

135
0
Becoming

Tο soundtrack του ντοκιμαντέρ “Becoming” που φέρει την υπογραφή του Kamashi Washington κυκλοφόρησε από την Young Turks σε βινύλιο και cd. Το ντοκιμαντέρ που έχει ως θέμα την Michelle Obama σκηνοθέτησε η Nadia Hallgren σε παραγωγή της Higher Ground Productions.

Επιπλέον, η μουσική της ταινίας είναι υποψήφια για το βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Score Soundtrack for Visual Media, ενώ ήταν και για το βραβείο Emmy στην κατηγορία Outstanding Music Composition for a Documentary Series or Special (Original Dramatic Score).
Το soundtrack περιλαμβάνει νέες πρωτότυπες συνθέσεις από τον Washington – από τον οποίο η Hallgren ζήτησε να συμμετάσχει στη διαδικασία από πολύ νωρίς – που δημιούργησε ειδικά για την ταινία καθώς και επιλογές από τον κατάλογό των έργων του. Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

To “Becoming” αποτελεί μια ενδόμυχη ματιά στη ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας Michelle Obama κατά τη διάρκεια μιας βαθιάς αλλαγής, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τη χώρα που αυτή και αυτή ο σύζυγος υπηρέτησαν για πάνω από οκτώ χρόνια. Η ταινία προσφέρει μια σπάνια και εσωτερική εικόνα της ζωή της, μεταφέροντας του θεατές πίσω από τα παρασκήνια καθώς ξεκινά μια περιοδεία σε 34 πόλεις που υπογραμμίζει τη δύναμη της κοινότητας για την γεφύρωση των διαφορών μας και την αίσθηση της σύνδεσης που έρχεται όταν μοιραζόμαστε ανοιχτά και ειλικρινά τις ιστορίες μας.

Ο Kamasi Washington είναι ένας πολυοργανίστας, παραγωγός και συνθέτης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Los Angeles. Τα τρία έργα του The Epic, Harmony of Difference, και Heaven and Earth βρίσκονται ανάμεσα στα πιο σημαντικότερα της περασμένης δεκαετίας. Φέτος κυκλοφόρησε και το φιλμ, Kamasi Washington Live at The Apollo Theater σε συνεργασία με την  Amazon Music. Ο Washington έχει δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί και βρεθεί επί σκηνής μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Kendrick Lamar, Florence + the Machine, Herbie Hancock και πολλοί άλλοι.

KAMASI WASHINGTON—BECOMING
(MUSIC FROM THE NETFLIX ORIGINAL DOCUMENTARY)

1. Shot Out Of A Cannon
2. Becoming
3. Take In The Story
4. Southside V.1
5. Dandy
6. The Rhythm Changes
7. Song For Fraser
8. Announcement
9. Detail
10. Fashion Then and Now
11. Provocation
12. Connections
13. Looking Forward
14. I Am Becoming
15. Southside V.2 

Κυκλοφορεί από την Young Turks