Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” επιστρέφει!

Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” επιστρέφει!

114
0
Horrorant Film Festival

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!
Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του.

Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ!

Οι πύλες του 6ου Horrorant Film Festival θα ανοίξουν στις 9 Μαΐου στην Αθήνα, εκεί ακριβώς όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν πέντε χρόνια, στις δύο αίθουσες του ODEON ΟΠΕΡΑ, τις δημοφιλέστερες αίθουσες στο κέντρο της Αθήνας όπου για 7 ημέρες θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές!

Όπως κάθε χρόνο, ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα μεταφερθεί αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, όμως για πρώτη στην ιστορία του, οι Μακεδόνες φίλοι του δε θα χρειαστεί να το περιμένουν ούτε λεπτό,  με το νέο μεγάλο κινηματογράφο της πόλης CINEPLEXX να το φιλοξενεί σε δύο αίθουσες του ταυτόχρονα με την Αθήνα, από τις 9 Μαΐου!

Φυσικά ούτε φέτος θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω τους πιστούς θεατές και των άλλων πόλεων, με το #HFF6 να ταξιδεύει σε άλλες 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Στο 6ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ”, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως κάθε χρόνο, σε πανελλήνια πρεμιέρα πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα.
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ακριβώς 65 ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του 6ου Διεθνούς Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” και υποσχόμαστε πως κατά τη διάρκειά τους θα ανακοινωθούν εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν!

Αυτό που μπορούμε άμεσα να σας αποκαλύψουμε είναι την επίσημη αφίσα μας, που και φέτος επιμελήθηκε ο Νίκος Κουλαυτάκης οπτικοποιώντας ιδανικά το φετινό μας μότο, και μας κάνει πραγματικά περήφανους που θα είναι η φετινή μας “βιτρίνα”.

Ποτέ ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο συναρπαστικός!

Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:
http://www.horrorantfilmfestival.com/
https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/
http://www.horrorant.com/
http://www.filmboy.gr/