Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου “Νύχτες Τρόμου”, υποδέχεται τον Ισπανό σεναριογράφο και...

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου “Νύχτες Τρόμου”, υποδέχεται τον Ισπανό σεναριογράφο και σκηνοθέτη Victor Matellano

125
0

Τρίτη 17 Μαΐου 2016
Οι “Νύχτες Τρόμου” … κάνουν Party!
Dunkel bar

Πανόρμου 117 – Building 46

Βαδίζοντας στην τρίτη επιτυχημένη του διοργάνωση, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου “Νύχτες Τρόμου”, υποδέχεται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, τον Ισπανό σεναριογράφο και σκηνοθέτη Victor Matellano, και την ηθοποιό Almudena Leon.

Οι δυο τους θα βρεθούν στην Αθήνα  στo πλαίσια των προβολών δύο ταινιών του Matellano,  του ντοκιμαντέρ  I ΖΑRPAZOS Ένα Ταξίδι στον Ισπανικό Τρόμο (I Zarpazos! Un Viaje por el Spanish Horror) και της ταινίας μεγάλου μήκους VAMPYRES, στην οποία η Leon πρωταγωνιστεί ως μοιραία ανδροφάγος Βαμπίρ.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, αμέσως μετά την προβολή του “Vampyres” (Ideal , 20.30)  οι “Νύχτες τρόμου”, ο Victor Matellano και η Almudena Leon σας περιμένουν για περισσότερο ….τρόμο  στο Dunkel. Στο αγαπημένο στέκι της Πανόρμου με την εξαιρετική μουσική, εκείνο το βράδυ θα καιροφυλακτούν ψίθυροι, ουρλιαχτά, ξόρκια, σκοτεινοί μοιραίοι έρωτες και αιμοδιψή πάθη!

Καλεσμένοι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ και παρόντες φυσικά ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Vampyres.

Μην φοβάστε!…  είναι απλά ένα ..τρομερό party!
Enter at your own risk…
Είσοδος ελεύθερη