Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα “The Lord Of The Rings: Rings Of Power”: Η νέα σεζόν έρχεται!

“The Lord Of The Rings: Rings Of Power”: Η νέα σεζόν έρχεται!

492
0
The Lord Of The Rings: The Rings of Power

Έχω διαβάσει δυο ιστορίες στην αγαπημένη μας μουσική, που δεν πρόλαβα να τις ζήσω live και να παρακολουθήσω την επικαιρότητα. Το πρώτο ήταν η αποχώρηση του Rob Halford από τους Judas Priest μετά τον “Painkiller” και το δεύτερο η αποχώρηση του Bruce Dickinson από τους Iron Maiden μετά την κυκλοφορία και την περιοδεία του “Fear of the dark”. Οι δυο αντικαταστάτες δεν ήταν και τόσο ευπρόσδεκτοι από μεγάλη μερίδα οπαδών των δυο μεγαθηρίων που λατρεύουμε.

Και τι που το “The X-Factor” είναι καλύτερο σε όλα τα σημεία από το “Fear of the dark”. Και τι που το “Jugalator” ήταν κάτι νέο για τους Judas Priest για να εξελιχθούν, μιας και το “Painkiller” ήταν “ταβάνι”. Βγήκε το φτυάρι και ξεκίνησε το “θάψιμο”. Το τι ακούστηκε από οπαδούς και έντυπα δεν λέγεται.

Η Morfydd Clark στο ρόλο της Galadriel

Πολύ κακό για το τίποτα οι συγκρίσεις με τις ταινίες

Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με την σειρά της Amazon “The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”. Οι φανατικοί των ταινιών του Peter Jackson άνοιξαν τις αίθουσες των δικαστηρίων και ξεκίνησαν τις “δίκες”. Πέραν τούτων, εμένα μου άρεσε πολύ η πρώτη σεζόν και μην αναφερόμαστε συνέχεια σε λάθη με βιβλίο κτλ γιατί αν δούμε προσεκτικά και τις ταινίες του Jackson, οι παραλείψεις είναι μεγάλες και σημαντικές. Δεν μπορείς όμως να αντιγράψεις πιστά ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη, έχουμε δει μεγάλα εγκλήματα κατά καιρούς άλλωστε.

Είμαι από τους φανατικούς των ταινιών του Peter Jackson, όμως θα χρειαζόταν δεκαπλάσιο προϋπολογισμό και άλλες 4-5 ταινίες τετράωρες για να βάλει τα πάντα μέσα.

Στη νέα σεζόν λοιπόν που έρχεται στις 29 Αυγούστου στην πλατφόρμα Prime της Amazon. Το αφεντικό της Amazon Jenniffer Salke δήλωσε: “Θα το κυκλοφορήσουμε στον κόσμο το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε η Salke στο Variety. “Θέλουμε το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα μεταξύ των σεζόν, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη εξίσου ψηλά. Οπότε θα χρειαστεί ότι χρειαστεί. Αλλά υπάρχει κάποια επείγουσα ανάγκη να κινηθούμε γρήγορα, γι’ αυτό και τα παιδιά έγραφαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής τους. Κινούμαστε γρήγορα.”

“The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”

Annatar

Πολλοί οπαδοί περίμεναν την μορφή του Sauron ως Annatar προς το τέλος της πρώτης σεζόν. Ο J.R.R. Tolkien αναφέρεται στη μορφή αυτή στο αρχικό του έργο. Ο ρόλος του ήταν η βοήθεια που έδωσε στον Celebrimbor να δημιουργήσει τα δαχτυλίδια της δύναμης. Με το ένα δαχτυλίδι μπορούσε να έχει υπό τον έλεγχο του όλα τα υπόλοιπα. Θα τον δούμε λοιπόν στην δεύτερη σεζόν με το καλό.

“The Lord Of The Rings-The Rings Of Power”

Η σύνοψη σχετικά με τα νέα επεισόδια

Ας εξηγήσουμε λίγο τι θα δούμε στην πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς “The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”.

“Ο Sauron επέστρεψε. Εκδιωγμένος από τη Galadriel, χωρίς στρατό ή σύμμαχο, ο ανερχόμενος Σκοτεινός Άρχοντας πρέπει τώρα να βασιστεί στη δική του πονηριά. Ο στόχος τους είναι να ανασυγκροτήσει τη δύναμή του και να επιβλέψει τη δημιουργία των Δαχτυλιδιών της Δύναμης. Τα τελευταία θα του επιτρέψουν να δεσμεύσει όλους τους λαούς της Μέσης Γης υπό την μοχθηρή θέλησή του”. Καθώς οι φιλίες δοκιμάζονται και τα βασίλεια αρχίζουν να διαλύονται. Οι δυνάμεις του καλού θα αγωνίζονται όλο και πιο γενναία για να κρατήσουν αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς απ’ όλα… ο ένας τον άλλον”.

Ο Jeff Bezos, στελέχη της Amazon και το cast του “The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”

Νέος κόσμος στο “The Lord Of The Rings: The Rings of Power”

Να αναφέρουμε επίσης ότι έχουμε μεγάλη παρέλαση νέων ονομάτων από την σειρά, Μιλάμε για μεγάλο χαμό που θα την κάνουν ακόμα πιο “πλούσια”. Ξεχειλίζει το ταλέντο από τα παρακάτω ονόματα. Nia Towle του “Persuasion”, ο Yasen ‘Zates’ Atour του “The Witcher”, ο Ben Daniels του “The Exorcist”, ο Calam Lynch του “Bridgerton” και ο Kevin Eldon του “Game of Thrones”. Μαζί τους θα εμφανιστούν στην οθόνη οι συνάδελφοι Amelia Kenworthy, Nicholas Woodeson, Will Keen, Selina Lo, Gabriel Akuwudike, Oliver Alvin-Wilson, Stuart Bowman, Gavi Singh Chera και William Chubb.

29 Αυγούστου

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την νέα σεζόν που θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από την Prime της Amazon. Θα είναι πιο τρομακτικό? Πιο επικό? Θα είναι ίσως περισσότερο διαπλεκόμενο στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών? Όλα στις οθόνες μας στα τέλη Αυγούστου.