Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα «Point Break»: Από τις 24 Δεκεμβρίου σπάσε τα όριά σου.

«Point Break»: Από τις 24 Δεκεμβρίου σπάσε τα όριά σου.

128
0

Point Break

Οι παλμοί ανεβαίνουν. Οι σκηνές δράσης κόβουν την ανάσα. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Από τις 24 Δεκεμβρίου σπάσε τα όριά σου!

Μια σειρά από ληστείες που διεξάγονται με ιδιαίτερα περίεργους, ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους, προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν πράκτορά της να τις διερευνήσει περαιτέρω. Έτσι, ο Τζονι Γιούτα, ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας, εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών, οι οποίοι ζουν υπό την ηγεσία του χαρισματικού Μπρόντι, κυνηγώντας διαρκώς την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, ο Γιούτα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτες εντυπωσιακές παρανομίες. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό, όταν αναφερόμαστε σε μια από τις πιο θαρραλέες και αποφασισμένες ομάδες δράσης ολόκληρου του πλανήτη;   

 Η ταινία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και τολμηρότερα αθλητικά stunts που έχουμε δει ποτέ σε κινηματογραφική ταινία. Τα επιτεύγματα αυτά γίνονται από κορυφαίους αθλητές, που θεωρούνται οι καλύτεροι σε αθλήματα και ‘επικίνδυνα σπορ’ όπως το σερφ μεγάλων κυμάτων, οι πτήσεις με wingsuit, το snowboarding, η ελεύθερη αναρρίχηση και οι αγώνες υψηλών ταχυτήτων με μοτοσικλέτες.

Το «Point Break» είναι βασισμένο στην ομώνυμη κλασική κινηματογραφική επιτυχία του 1991 με τον Πάτρικ Σουέιζι και τον Κιάνου Ριβς, σε σκηνοθεσία Κάθριν Μπίγκελοου.