Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Ο Vin Diesel είναι «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών»

Ο Vin Diesel είναι «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών»

173
0

Στην εντυπωσιακή περιπέτεια φαντασίας «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών», ο Vin Diesel είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα στην πιο επική  μάχη που έχει δώσει ποτέ!

 Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών, από την άλλη, πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να καταστρέψει τους ακολούθους της. Μόνο που τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα πρόλαβε να καταραστεί τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή.

 Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος που απομένει από τους κυνηγούς μαγισσών και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, απόλυτα κρίσιμη για την επιβίωση και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

 29 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Δείτε το trailer: 

 Η βραβευμένη με Grammy, διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ciara διασκευάζει το περίφημο “Paint It Black” των Rolling Stones για το soundtrack του «Τελευταίου Κυνηγού Μαγισσών».