Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Νέα σεζόν έρχεται για το «Stranger Things» και έχει σκοπό τον τρόμο

Νέα σεζόν έρχεται για το «Stranger Things» και έχει σκοπό τον τρόμο

160
0
Stranger Things

Το «Stranger Things» κατάφερε να μαζέψει τόσους οπαδούς από την πρώτη κιόλας σεζόν μέσω του Netflix, τόσους όσους θα είχε ο μεγαλύτερος σεναριογράφος τρόμου. Δεν είναι τυχαίο πως η χρονολογική εποχή που δόθηκε σε αυτήν την σειρά ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 80, κάτι που οι περισσότεροι φαν όχι μόνο λάτρεψαν άλλα του χάρισε και μια έξτρα δόση ανάμνησης, καθώς οι ταινίες sci-fi της εποχής για την συγκεκριμένη περίοδο ή ακόμα και χρόνια μετά (αρκεί να είναι καλοδουλεμένες), προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα σε εικόνα και σενάριο.

Το «Stranger Things» κατάφερε να φρεσκάρει τη μνήμη της γενιάς εκείνης και να την κάνει να ανυπομονεί για την δεύτερη σεζόν. Από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου έως και σήμερα, πολλά έχουν λεχθεί από την παραγωγή έως το cast πόσο μάλλον έχουν γραφτεί.

Τα τελευταία νέα έρχονται από την παραγωγή και την συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό Emmy. Η νέα σεζόν του «Stranger Things», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις  31 Οκτωβρίου (Halloween),  όπου όπως και οι φήμες έχουν πει θα είναι «προσανατολισμένο στον τρόμο».

«Νομίζω πως αυτός ο κύκλος θα είναι πολύ πιο σκοτεινός…Θα σας αρέσει περισσότερο από την πρώτη σεζόν. Θα υπάρξουν κάποιες νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες. Και θα είναι πολύ ενοχλητικές…».

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια με τα όσα δήλωσε ο παραγωγός Σον Λέβι  στο Entertainment Weekly, πως η μυθολογία της σειράς θα επεκταθεί, με σκοπό να κατανοήσουμε περισσότερο τον «υπόκοσμο» και πως η «απειλή που είχε καταλάβει τον Γουίλ Μπάιερς στην πρώτη σεζόν, έχει μεγαλώσει». Σχετικά με τα οράματα του μικρού Γουίλ μετά την επιστροφή του από το Upside Down., ο συν-δημιουργός της σειράς Ματ Ντάφερ αναφέρει πως «…φαίνεται να βλέπει εικόνες από το Upside Down, αλλά το ερώτημα είναι αν είναι πραγματικές ή όχι. Μπορεί να είναι κάποιο είδος μετα-τραυματικού στρες».

Νέα ονόματα πρόκειται να προστεθούν στην σειρά όπως Σον Όστιν, Ντακρ Μοντγκόμερι και Σάντι Σινκ

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τζιμ Χόπερ θα είναι απασχολημένος τη νέα σεζόν, καθώς προσπαθεί να κρατήσει τα γεγονότα της πρώτης μυστικά.

Eleven; «Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι επιστρέφει και είναι σημαντικό κομμάτι της σεζόν, χωρίς να γνωρίζει το πώς και το γιατί, Φυσικά και θα μιλήσουμε για την ιστορία και προϊστορία της. Θα μάθουμε από που έρχεται, πώς ήρθε στον κόσμο και το πρόγραμμα που την οδήγησε σε αυτή την κατάσταση».