Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Liam Neeson: Τέλος οι ταινίες δράσης. “I will find you…”

Liam Neeson: Τέλος οι ταινίες δράσης. “I will find you…”

28
0
Liam Neeson

Ο Liam Neeson σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People αποκάλυψε ότι πλέον είναι έτοιμος να σταματήσει τις ταινίες δράσης. Ο ηθοποιός αυτός που με το κοίταγμα του άλλαζες στενό και πως ο Τσακ Νόρις, είναι τελικά λίγος μπροστά του (Τσακ, πλάκα κάνω), είπε ότι σκέφτεται να σταματήσει τα action film προς το τέλος της επόμενης χρονιάς.

‘I’m 72’!

«Είμαι πλέον 72 χρονών, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω».

“I’m 72 — it has to stop at some stage,You can’t fool audiences. I don’t want Mark to be fighting my fight scenes for me.”

 “Maybe the end of next year. I think that’s it.”

Ο Neeson

γνωστός για τον ρόλο του πρώην πράκτορα της CIA, αλλά και για τις ατάκες που χάριζαν φόβο. Ο Bryan Mills ψάχνει να βρει την κόρη του, την οποία έχουν απαγάγει. Η ατάκα του “I will find you, and I will kill you” έγινε εμβληματική και χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Φυσικά δεν παραμένει σε αυτή την ταινία δράσης μονάχα. Είναι τόσες που δεν ξέρεις αν απλά ο χαρακτήρας παραμένει ίδιος και γενικά αν σε βρει την έβαψες.

Liam Neeson

Όταν ρωτήθηκε ο Liam Neeson τον λόγο που ή πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, δήλωσε: “δεν μπορείς να ξεγελάσεις το κοινό. Δεν θέλω ο Mark να παλεύει για εμένα στις δικές μου σκηνές μάχης. Ίσως προς τα τέλη του 2025.

Συμμετοχή

Έχει πρωταγωνιστήσει έχει σταθεί αντάξια σε ιστορικές ταινίες, όπως το Schindler’s List του 1993 και φυσικά τα Star Wars.

Liam Neeson

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here