Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Λαμπερή πρεμιέρα για την «Επιστροφή» του Ινιαρίτου

Λαμπερή πρεμιέρα για την «Επιστροφή» του Ινιαρίτου

144
0

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Η Επιστροφή», Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χάρντι, Τζόσουα Μπερτζ, Ουίλ Πούλτερ, Ντόναλ Γκλίσον, Φόρεστ Γκούντλακ, με τον σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, τον διευθυντή φωτογραφίας Εμάνουελ Λουμπέσκι, τον σεναριογράφο Μαρκ Λ. Σμιθ και τους παραγωγούς Μέρι Πάρεντ, Κιθ Ρέντμον και Στιβ Γκόλιν, παραβρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας, η οποία διοργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Chinese Theater της Hollywood Boulevard του Λος Άντζελες. 

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, «Η Επιστροφή» είναι μια καθηλωτική και έντονη κινηματογραφική εμπειρία που αποτυπώνει την επική περιπέτεια επιβίωσης ενός άντρα και την ασυνήθιστη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος…

Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

Το «Η Επιστροφή» είναι σε σκηνοθεσία του αναγνωρισμένου, βραβευμένου με Όσκαρ Αλεχάντρο Γ. Ινιαρίτου (Birdman, Babel), ο οποίος συν-υπογράφει και το σενάριο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου 2016, από την Odeon.