Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Kreator εναντίον ζόμπι πάνω σε καρχαρίες

Kreator εναντίον ζόμπι πάνω σε καρχαρίες

Σίγουρα πολλοί/ές από εσάς είστε fans των ταινιών τρόμου… ίσως μάλιστα γουστάρετε και τις cult ταινίες ακόμα περισσότερο… μήπως σας αρέσει και το metal? Ε τότε βρήκατε την ταινία που περιμένατε τόσο καιρό!

Οι Kreator λοιπόν, ήρθαν σε συμφωνία με το project Team Sky Sharks για να συμμετάσχουν και με τη μουσική τους, αλλά και με μια εμφάνιση στην ταινία Sky Sharks που ετοιμάζεται. Μάλιστα ήταν ο παραγωγός της ταινίας που σκέφτηκε ότι θα ταίριαζαν απόλυτα στο ύφος της. Και η ταινία αφορά ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της… ιπτάμενους καρχαρίες! Το πλήρες πακέτο της απειλής είναι ακόμα καλύτερο, καθώς καβάλα στους καρχαρίες έρχονται ναζί ζόμπι που σκοπό έχουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Απελευθερωμένα από το μυστικό εργαστήρι των Ναζί στην Ανταρκτική με υπαιτιότητα μιας ομάδας βιολόγων, τα ζόμπι με τους ιπτάμενους καρχαρίες τους εξορμούν για την κατάκτηση του κόσμου. Η ελπίδα της ανθρωπότητας βρίσκεται στην ομάδα “Dead Flesh Four”, μια μονάδα συγκροτημένη από νεκραναστημένους Αμερικάνους στρατιώτες που έπεσαν στο Βιετνάμ.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι ιθύνοντες της ταινίας ξεκίνησαν μια καμπάνια στο Kickstarter, όπου μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει με το ποσό που επιθυμεί και να λάβει φυσικά την αντίστοιχη ανταμοιβή. Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη τέλη του 2016/ αρχές του 2017. Η μάχη προβλέπεται αιματηρή και επική!

SKY SHARKS