Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα House of Gucci: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

House of Gucci: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

169
0
House-of-Gucci-trailer

Η νέα ταινία του Ridley Scott, House of Gucci, έρχεται ήδη με το πρώτο trailer της ταινία και αφορά… τι άλλο; Την αυτοκρατορία μόδας Gucci.

H ταινία επικεντρώνεται γύρω από το διαζύγιο της Patrizia Reggiani και του Maurizio Gucci, (εγγονού του Guccio Gucci και ιδρυτή του οίκου μόδας).

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σενάριο θα περιλαμβάνει κάποιον μετρ της μόδας και κυρίως τη ζωή του, σίγουρα όμως είναι μια ταινία που περιμένουμε, αν υπολογίσεις τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από αυτό. Για να καταλάβεις τον όγκο των ονομάτων, θα σου πούμε απλά τα παρακάτω:  Maurizio Gucci – Adam Driver, Patrizia Reggiani – Lady Gaga,  Jared Leto (στο ρόλο του Paolo Gucci), Jeremy Irons (ως Rdolfo Gucci), Jack Huston (ως Domenico De Sole), Salma Hayek (ως Giuseppina “Pina” Auriemma) και ο Al Pacino (ως Aldo Gucci).

Προσεχώς στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed». Ο τίτλος τα λέει λίγο πολύ όλα, καθώς η ταινία δίνει βάση στην σχέση μεταξύ του ζευγαριού, στον πόλεμο που είχαν μεταξύ τους και την απληστία της δόξας και του χρήματος, που μπορεί έτσι απλόχερα να δώσει 16 χρόνια φυλάκισης για φόνο.

Σίγουρα η οικογένεια Gucci δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένη, αν σκεφτεί κανείς για τον τρόπο που τους παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη. Μεγαλύτερη ντροπή λένε πως νιώθει η Πατρίτσια Γκούτσι, δεύτερη ξαδέρφη του Μαουρίτσιο,  όταν είδει τον Jared Leto φαλακρού και ντυμένου με λιλά κοστούμι, ήταν «φρικτές, φρικτές. Αισθάνομαι ακόμα προσβεβλημένη».