Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή» (Hitman’s Wife’s Bodyguard) | Σύντομα στους...

«Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή» (Hitman’s Wife’s Bodyguard) | Σύντομα στους Κινηματογράφους από την ODEON

311
0
Hitmans-Wifes-Bodyguard

Η ταινία «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή» (Hitman’s Wife’s Bodyguard) του Patrick Hughes έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από την ODEON. 

Ο  Ryan Reynolds, Frank Grillo, Samuel L. Jackson επιστρέφουν παρέα με τη Salma Hayek και τον Antonio Banderas στην action-comedy του καλοκαιριού!

https://www.youtube.com/watch?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Media+Alert%3A+Hitman%27s+Wife%27s+Bodyguard&v=ZcleuhHzUt4&feature=youtu.be

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση από την ακόμα περισσότερο ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ. Καθώς ο Μπράις οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους αναμειγνύονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.