Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Έχασε την μάχη η Kelly Preston, σύζυγος του John Travolta

Έχασε την μάχη η Kelly Preston, σύζυγος του John Travolta

180
0
Kelly Preston

Η ηθοποιός Kelly Preston, έχασε την μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή εχθές 12 Ιουλίου, στα 57 της χρόνια.

Είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει την ασθένεια της. Με την ανακοίνωση μάθαμε πως έπασχε από καρκίνο του μαστού, εδώ και 2 χρόνια…
Υποβλήθηκε σε θεραπεία, ωστόσο δεν τα κατάφερε…

Την είδηση του χαμού της έκανε γνωστή ο σύζυγος της, John Travolta με ένα ποστ στο instagram με μια φωτογραφία της και ένα τρυφερό μήνυμα:

Mε βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι, έχασε την μάχη με τον καρκίνο του στήθους που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια. Πάλεψε με δύναμη με όλη την αγάπη και την υποστήριξη από πολλούς ανθρώπους.

Η οικογένειά μου κι εγώ θα νιώθουμε για πάντα ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του MD Anderson Cancer Center και όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, αλλά και για τους πολλούς φίλους και αγαπημένους που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Θα πάρω λίγο καιρό για να σταθώ στα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, έτσι συγχωρέστε με προκαταβολικά αν δεν ακούσετε από εμάς για κάποιο διάστημα.

Αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι θα νιώθω την αγάπη σας και θα με βοηθήσει να γιατρέψω την πληγή μου.

Με όλη μου την αγάπη…

R.I.P. 🙁