Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Δείτε το trailer της ταινίας ‘Suicide Squad’

Δείτε το trailer της ταινίας ‘Suicide Squad’

130
0
‘Suicide Squad’
‘Suicide Squad’

Αν και πολλά ακούγονται για την επιλογή του Jared Leto στον ρόλο του Joker για Suicide Squad, εκείνος δεν σταματά μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς, να μας εκπλήσσει.

Τι και αν ο πρώην Joker, Jack Nicholson, μέσα από ένα βίντεο θέλησε να δείξει την άποψη του, τι και αν αρκετοί σχολίασαν τον τρόπο προετοιμασίας του ηθοποιού, τι και αν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος λόγω των συναυλιών του, με τους Thirty Seconds To Mars, o Jared Leto, δεν σταματά να ενημερώνει τους fans του, κάτι που έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Αφού  πρώτα γυμνάστηκε, έβαψε το μαλλί, τραγούδησε και γύρισε τον κόσμο, έμεινε  πιστός στον ρόλο του και στις σκηνές που τόσο ευλαβικά γυρίζονται.

Και αν τα περισσότερα γυρίσματα ή μάλλον οι περισσότερες σκηνές γίνονται στο Vancouver, κάποιες γίνονται μονάχα σε ένα κελί φυλακής.

Προς το παρόν κρατούν σαν επτασφράγιστό μυστικό τις σκηνές και δεν αφήνουν καμία να βγει παρα έξω. Φήμες ακόμα θέλουν, και δεύτερο μέρος της ταινίας, βασισμένο στον Frank Miller και το “The Dark Knight Returm” .

 

 

‘Suicide Squad’
 Suicide Squad.

Director: David Ayer
Writers: David Ayer, John Ostrander (comic book)

Stars: Margot Robbie, Cara Delevingne, Will Smith Jared Leto

‘Suicide Squad’ Cast Line-up
‘Suicide Squad’ Cast Line-up