Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Dark Places: Η Charlize Theron αναζητά την αλήθεια, μέσα στο σκοτάδι

Dark Places: Η Charlize Theron αναζητά την αλήθεια, μέσα στο σκοτάδι

125
0
Dark Places
Dark Places poster

Από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», Τζίλιαν Φλιν, έρχεται ένα συγκλονιστικό θρίλερ μυστηρίου, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν.

Η Λίμπι ήταν οκτώ ετών όταν η μητέρα και οι αδελφές της δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους. Την ώρα του μακελειού, η Λίμπι απέδρασε από το σπίτι και επιβίωσε μέσα στην παγωμένη νύχτα. Αργότερα, κατέθεσε ότι ο δολοφόνος ήταν ο 15χρονος αδελφός της, Μπεν, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έδρασε υπό τις εντολές μιας σατανιστικής αίρεσης.

charlize theron

 Τριάντα χρόνια μετά, ο Μπεν είναι ακόμη στη φυλακή και η Λίμπι ζει στο περιθώριο, βλέποντας τα χρήματα που της εξασφάλισε ένας γενναιόδωρος έρανος μετά τις δολοφονίες, να τελειώνουν. Μία μακάβρια μυστική λέσχη που ασχολείται με την διαλεύκανση διαβόητων εγκλημάτων εντοπίζει την Λίμπι και της ζητά πληροφορίες που θα πιστοποιήσουν την αθωότητα του Μπεν. Έχοντας ανάγκη την χρηματική αμοιβή που της υπόσχονται, η Λίμπι ξεκινά την έρευνά της για τη μοιραία βραδιά, ξανασυναντώντας τους βασικούς πρωταγωνιστές της και μεταφέροντας στα μέλη της λέσχης τα ευρήματά της.

 Σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται ότι η κατάθεσή της δεν ήταν τελικά και τόσο αξιόπιστη και φτάνει ολοένα πιο κοντά στην φρικτή αλήθεια, ξεθάβοντας επώδυνες μνήμες και συνειδητοποιώντας ότι το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και ο δολοφόνος ίσως να είναι ακόμη εκεί έξω…