Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα «Brooklyn»: Δύο χώρες. Δύο αγάπες. Μία Καρδιά.

«Brooklyn»: Δύο χώρες. Δύο αγάπες. Μία Καρδιά.

124
0

Βασισμένο στο καθηλωτικό μπεστ σέλερ του Κολμ Τόιμπιν, το «Brooklyn» είναι μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, μια γλυκόπικρη ρομαντική ιστορία γεμάτη ανθρωπιά και μοναδικό χιούμορ.

Το «Brooklyn» είναι η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Έιλις, που μετακομίζει από μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας στο πολύβουο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου -αντίθετα με την ζωή που άφησε πίσω- βρίσκει την ευκαιρία να πιάσει δουλειά, να χτίσει το μέλλον της και να βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο του Ιταλοαμερικανού Τόνι.

Όταν μια οικογενειακή τραγωδία την φέρνει πίσω στην Ιρλανδία, η Έιλις βρίσκεται και πάλι στην παλιά της ζωή, αυτή τη φορά με τον Τζιμ να την διεκδικεί. Αναβάλλοντας διαρκώς την επιστροφή της στις Η.Π.Α., η Έιλις βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα φοβερό δίλημμα ανάμεσα σε δύο άνδρες και δύο χώρες. Η απόφασή της θα καθορίσει το πού είναι το πραγματικό της σπίτι και, τελικά, ποια η ζωή που θέλει να ζήσει.

«Αισθανόταν περίεργα, σαν να ήταν δύο άνθρωποι – η μία που είχε πολεμήσει δύο κρύους χειμώνες και πολλές σκληρές μέρες στο Μπρούκλιν, και είχε βρει τον έρωτα, και η άλλη που ήταν η κόρη της μητέρας της, η Έιλις που ήξεραν όλοι, ή νόμιζαν ότι ήξεραν.»