Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Benji Gregory: Ο ‘ALF’ αποχαιρέτησε τον πιτσιρικά στα 46 του…

Benji Gregory: Ο ‘ALF’ αποχαιρέτησε τον πιτσιρικά στα 46 του…

258
0
Benji Gregory from Alf series, died at 46

Ο Benji Gregory, γνωστός για την υποκριτική του δουλειά ως παιδικός πρωταγωνιστής στην κωμική σειρά ALF του NBC  βρέθηκε νεκρός στις 13 Ιουνίου.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Maricopa επιβεβαίωσε τον θάνατο του, αλλά χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα η αιτία. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης της Chase Bank στην Peoria της Αριζόνα. Ο σκύλος υπηρεσίας του, ο Hans, βρέθηκε επίσης νεκρός στο όχημα.

Η αδελφή του ηθοποιού, Rebeca, ότι έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή και είχε διαταραχή του ύπνου που συχνά τον κρατούσε ξύπνιο για μέρες.

ALF

Ο Gregory έγινε γνωστός μέσα από την σειρά Alf του 1980. Υποδύθηκε τον μεσαίο γιο, σε περισσότερα από 100 επεισόδια, το οποίο προβλήθηκε από το 1986-90.

Alf' star Benji Gregory

Θα έπρεπε να παίξουμε στοιχήματα για το ποιοι θυμούνται τη σειρά, ποιοι το έβλεπαν και πόσοι παίρνεται τα φάρμακα σας, ‘Ωπα λάκια…

Story:

Ακολουθούσε τις γήινες περιπέτειες ενός τριχωτού εξωγήινου από τον πλανήτη Melmac, ο οποίος συντρίβει το διαστημόπλοιο του στο γκαράζ των Τάνερ. Ο ALF (από το Alien Life Form) όπως ήταν το παρατσούκλι του, αγαπούσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις γάτες. Πίσω από αυτόν κρύβεται η φωνή του και με τη φωνή του Paul Fusco.

Συμμετείχαν επίσης οι Max Wright, Anne Schedeen και Andrea Elson.

Benji Gregory

Ημερομηνία γέννησης: 26 Μαΐου 1978
Περιοχή: Λος Άντζελες

Ο Gregory ξεκίνησε  σε αυτόν τον χώρο και συγκεκριμένα στην τηλεόραση, σε μια τρυφερή ηλικία. Βρέθηκε με guest ρόλους στα μέσα της δεκαετίας του ’80 σε σειρές όπως The A-Team, T.J. Hooker, Punky Brewster, The Twilight Zone και το Amazing Stories του Steven Spielberg.

Alf' star Benji Gregory
Alf’ star Benji Gregory

Όσο βρισκόταν στη σειρά, έδωσε παράλληλα φωνή σε έναν χαρακτήρα στο Fantastic Max και αργότερα στον Biff Tannen Jr. στην κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων Back to the Future (1991-92).
Έκανε την εμφάνιση του σε ένα επεισόδιο της σειράς Murphy Brown το 1991. Το 1986 είχε έναν μικρό ρόλο στην κωμωδία κατασκοπείας Jumpin’ Jack Flash, σε σκηνοθεσία Penny Marshall, με πρωταγωνίστρια την Whoopi Goldberg. Εμφανίστηκε επίσης σε διαφημίσεις για εταιρείες όπως τα McDonald’s και άλλες.

Η αδελφή του Gregory προτείνει δωρεές στο όνομα του αδελφού της στο Actors Equity Foundation ή στην ASPCA.

Alf' star Benji Gregory