Home Κινηματογραφικά Άρθρα Beetlejuice 2: Μίλησε μας για τις φήμες

Beetlejuice 2: Μίλησε μας για τις φήμες

205
0
beetlejuice-2-trailer (1)

Έχουμε και λέμε… πόσα χρόνια περιμένουμε να βγει το δεύτερος μέρος του Beetlejuice, που μας απλά μας το ανακοίνωσαν από το πουθενά; Δυο, τρία; Μήπως είναι παραπάνω και φταίει αυτό το ρημάδι το Αλσχάιμερ;

Έρχονται που λες ξαφνικά και εκεί που καθόμαστε ήρεμοι με τα όσα κακά συμβαίνουν γύρω μας και μας ταράσουν αυτή την ΖΕΝ κατάσταση, πετώντας έτσι αμερόληπτα τα πρώτα ίσως επίσημα poster.

beetlejuice-2-trailer (1)

Κάπου ώπα!

Οι φήμες λένε

Από που να το πιάσω δεν ξέρω, από το 2025 που ανακοινώθηκε σαν επίσημη ημερομηνία και δεν ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (σήκωσε το τιμημένο και έτσι); Με το cast και τις υπογραφές των συμβολαίων; Από την προσθήκη που ίσως, πιθανόν, μάλλον να έχουμε;…

Ξέρετε κάτι για όλα αυτά; Όχι!;

Στάσου να σου πω, ψήσε καφέ (πόσο γριά..)

Έχουμε και λέμε: Ακούγονται φήμες πως μέχρι το 2025 η ταινία θα έχει ολοκληρωθεί και όλοι εμείς οι “περίεργοι” θα έχουμε τη χαρά, να θυμηθούμε και το παρελθόν αλλά και να χαρούμε god damn it το δεύτερο μέρος από το Beetlejuice!!

Φήμες επίσης θέλουν τον Johnny be good tonight aka Johnny Depp να πρωταγωνιστή στο Beetlejuice 2.. Ρε θα μας τρελάνετε;
Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά φήμες είναι ότι θέλουν λένε! Και καλά κάνουν εντάξει; Μην ξεχνάμε πως ο Tim Burton έχει υπό την προστασία του τον Johnny χρόνια τώρα και γιατί όχι αφού δένουν απόλυτα.

Το νέο πάντως, φάνηκε να σκάει στο twitter  σαν ευχές εισακούστηκαν από χερουβίμ. Τι ευχές ρωτάει ο άλλος..πφφ μα για το νέο ρόλο του Johnny ντε!

 “Thrilled to see Johnny Depp added to the cast of Beetlejuice 2.”

“I’m happy for Johnny!! Robert Downey Jr wants Johnny for the next Sherlock Holmes!”

Κοίτα δεν ξέρω αν φταίει ο ντόρος που προκλήθηκε γύρω από το όνομα του λόγω δικαστηρίου, αλλά μας νοιάζει;

Beetlejuice

Έτσι για την ντροπή της ιστορία και αν δεν ξέρεις το story του Beetlejuice, να σου πω πως σκηνοθετήθηκε από τον αγαπημένο Tim Burton το 1988.

Το σενάριο αφορά ένα ζευγάρι που μετακομίζει σε ένα σπίτι και στην ουσία μετά από λίγες ημέρες το κατοικούν σε μορφή φαντασμάτων (ουυυυ). Το σπίτι μετά από καιρό λαμβάνει άλλους ιδιοκτήτες που προσπαθούν να τα αλλάξουν όλα. Έλα όμως που το ζευγάρι δεν γνωρίζει πως έχει πεθάνει και το μαθαίνει με ένα μακάβριο μεν τραγελαφικό τρόπο δε. Η εικόνα του Michael Keaton ως Beetlejuice έρχεται για να μας κάνει άνω κάτω και αυτό μόνο αν τον αναφέρεις 3 φορές…oh lord!

WRITERS:
Seth Grahame-Smith, David Katzenberg, Michael McDowell, Mike Vukadinovich, Larry Wilson

Winona Ryder

Η αξιολάτρευτη τότε (και τώρα) Winona Ryder, σε ηλικία 17 ετών δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία στο ρόλο της goth εφήβου Lydia Deetz, όπου κάποιοι ή κάποιες, ονόματα δε λέμε, υιοθέτησαν το outfit.

Από την άλλη λοιπόν και για να το δέσω με τις φήμες, ούτε η ίδια έχει επιβεβαιώσει κάτι περί του ρόλου ή της νέας ταινίας

“I’m definitely excited and I’m really hopeful that it’ll happen. The only way we would do it is if everything was perfect and we had all the people – obviously Michael [Keaton] and obviously Tim [Burton].”