Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Αστέρι στο Hollywood Walk of Fame για την Melissa McCarthy

Αστέρι στο Hollywood Walk of Fame για την Melissa McCarthy

148
0
spy poster

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν μεταμορφωθεί σε κινηματογραφική κατάσκοπο στο πολυαναμενόμενο «SPY» του Πολ Φίγκ, και με τις πρώτες πληροφορίες να της κατοχυρώνουν την απόλυτη ερμηνεία καριέρας, η ταλαντούχα και ανεξέλεγκτα ξεκαρδιστική Μελίσα ΜακΚάρθι κατακτά το δικό της αστέρι στην χολιγουντιανή «Οδό της Δόξας»! Με μια ειδική, λαμπερή τελετή, στην οποία η ίδια παραβρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Μπεν Φάλκον, αλλά και τη διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό και παρουσιάστρια Έλεν Ντετζενέρις, η Μελίσα ΜακΚάρθι γιόρτασε την είσοδό της ανάμεσα στις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

 Melissa McCarthy posterΗ διακεκριμένη αμερικανίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός Μελίσα ΜακΚάρθι σπούδασε υποκριτική στο The Actors Studio της Νέας Υόρκης και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες θεατρικές παραγωγές, από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας της. Αγάπησε το stand-up comedy και εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές με την ομάδα της στο Λος Άντζελες. Η ΜακΚάρθι έχει βραβευτεί με Έμμυ και ήταν υποψήφια για Όσκαρ με τον ρόλο της στην επιτυχημένη κωμωδία «Φιλενάδες», το μεγάλο σουξέ της οποίας εξαργύρωσε με την μετέπειτα συμμετοχή της σε σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές όπως τα «This is 40», «The Hangover III» και «The Heat».

 Στη νέα κινηματογραφική, κωμική περιπέτεια του Πολ Φιγκ, η ΜακΚάρθι υποδύεται την Σούζαν Κούπερ, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, ενώ είναι ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της Υπηρεσίας. Όταν ο συνεργάτης της (Τζουντ Λο) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Τζέισον Στέιθαμ) βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή. Θα τα καταφέρει;