Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Κινηματογραφική πρόταση: Assassin’s Creed

Κινηματογραφική πρόταση: Assassin’s Creed

113
0

Assassin’s Creed: Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι δράσης, που μετρά μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς (Μάικλ Φασμπέντερ) βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Το «Assassins Creed» έχει ως πρωταγωνιστές τον υποψήφιο για Όσκαρ Μάικλ Φασμπέντερ («X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», «12 Χρόνια Σκλάβος») και την βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ («Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο»). Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζάστιν Κουρζέλ («Snowtown», «Macbeth»), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films και Kennedy/Marshall. Η ταινία «Assassin’s Creed» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2016.

#AssassinsCreedMovie