Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα 5ο WHAT’S UP Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” Λαμπερές παρουσίες στη...

5ο WHAT’S UP Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” Λαμπερές παρουσίες στη σκηνή του φεστιβάλ

566
0
Horrorant Film Festival

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!
Ζήσε την εμπειρία!

Το 5ο What’s Up Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” βρίσκεται μόλις δυο ανάσες πριν ρίξει αυλαία στην Αθήνα και ξεκινήσει το ταξίδι του στις επόμενες πόλεις της Ελλάδας.

Σε αυτές τις πρώτες πέντε ημέρες, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες δυναμικές, ταινίες που συναρπάζουν, που καθηλώνουν, ταινίες με σκληρή σοκαριστική βία αλλά και με υπόγειο αόρατο τρόμο.

Φέτος όμως δεν ήταν μόνοι, με κινηματογραφιστές να μας τιμούν με τη παρουσία τους, για να παρουσιάσουν στο κοινό τη ταινία τους, και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Το χορό των αφίξεων στην Αθήνα άνοιξαν οι Marcelo Schapces και María Laura Cali, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια του Necronomicon αντίστοιχα, που μας έκαναν μια ευχάριστη έκπληξη και, εκτός της προβολής της ταινίας τους τη Παρασκευή, παρευρέθηκαν και στη τελετή έναρξης, για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τη σκυτάλη πήρε ο Pietroantonio Isola, παραγωγός του ιταλικού φιλμ TheLaplaces Demon, που μίλησε για τη μακρά και δύσκολη πορεία που είχε το φιλμ μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Λίγες ημέρες αργότερα κατέφτασε το λαμπερό ζευγάρι από τη Φινλανδία, με το σκηνοθέτη Roope Olenius και την ηθοποιό του Tuftland, Veera WVilo να πατούν Αθήνα, και παρά τον άσχημο καιρό, να φτάνουν χαμογελαστοί στο Cine Ideal και να παρουσιάζουν την υπέροχη ταινία τους στους θεατές.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές από το εξωτερικό που μας χάρισαν όχι μόνο τις ταινίες αλλά και το χρόνο τους, αλλά το ίδιο ευχαριστούμε και τους Έλληνες δημιουργούς, που παρουσίασαν στο 5ο Whats Up Horrorant FilmFestival τις μικρού μήκους ταινίες τους.

Μπροστά από τη μεγάλη οθόνη των Ααβόρα και Ideal είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Πάνο Ηλιακόπουλο μαζί με τους συντελεστές του A Child Outside, τον Κωνσταντίνο Γουργιώτη και  Γιώργο Λεοντακιανάκο του After Dark, τoν Κώστα Μπακούρη του Heimlich, τον Λεωνίδα Φουντούλη του The Dot, τον Δημήτρη Πέμμα και τις Erinyes του, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες περιμένουμε το Θωμά Γιαννάκη για το The Elected και τους Σωτήρης Πετρίδη και Τάνια Ναναυράκη για το 9023.
Τους ευχαριστούμε όλους και θα τους περιμένουμε στις επόμενες διοργανώσεις να τους ξαναδούμε με τις νέες τους παραγωγές.


Το 5ο Whats Up Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου” δε θέλει μόνο να βλέπει αλλά και να μιλάει για το σινεμά. Φυσικά όχι το ίδιο, αλλά μέσω των δημιουργών των ταινιών που κάθε χρόνο καταφτάνουν για να συστήσουν το έργο τους στο κοινό.
#LiveTheExperience