Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα 1o TEASER για τη νέα ταινία της Λ. Μαρτέλ – “ΖΑΜΑ”

1o TEASER για τη νέα ταινία της Λ. Μαρτέλ – “ΖΑΜΑ”

122
0
ΖΑΜΑ

Δείτε το 1ο teaser της νέας ταινίας της Λουκρέσια Μαρτέλ
(“Ιερό Κορίτσι”, “Γυναίκα Χωρίς Κεφάλι”),

ΖΑΜΑ

Η νέα ταινία της Λουκρέσια Μαρτέλ, σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ έκανε πρεμιέρα στο 74ο Φεστιβάλ Βενετίας και μάγεψε κοινό και κριτικούς!

*****
«Ένα παράξενο, αισθησιακό θαύμα» – the Guardian

«Είναι σίγουρο πως το ΖΑΜΑ θα αυξήσει τον θαυμασμό για το άψογο έργο της Μαρτέλ» – Variety

«Μία ταινία που μας θυμίζει τους Clare Denis, Werner Herzog ή Hou Hsiao-Hsein, αλλά παραμένει μοναδικό. Ένα αριστούργημα.» – Fotogramas

Σύνοψη:

18ος αιώνας. Λίγο πριν την απαρχή των κινημάτων ανεξαρτησίας, ένας αξιωματικός του Ισπανικού Στέμματος που υπηρετεί στην επαρχία, περιμένει μάταια για ένα γράμμα από τον Βασιλιά που θα του ανακοινώνει την προαγωγή και μεταφορά του στο Μπουένος Άιρες. Το γράμμα όμως δεν φτάνει ποτέ. Αναγκασμένος να δεχτεί την κάθε αποστολή που του αναθέτει ο εκάστοτε κυβερνήτης, ο Ζάμα συνοδεύει μια ομάδα στρατιωτών που κυνηγά έναν επικίνδυνο ληστή. Ο Ζάμα θα βρεθεί σε απόμερα εδάφη, όπου και θα αιχμαλωτιστεί. Κι όμως, είναι ίσως η μοναδική του ευκαιρία να ζήσει.

Βασισμένο στο ομώνυμο Αργεντίνικο μυθιστόρημα του 1965 του Αντόνιο Ντι Μπενεντέτο, ένα ορόσημο στη Λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία, μια από τις πιο πολύ-αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, από τη μεγαλύτερη ίσως δημιουργό του Αργεντίνικου σινεμά, Λουκρισία Μαρτέλ («Ιερό Κορίτσι», «Γυναίκα Χωρίς Κεφάλι») και σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

2017 | Αργεντινή | 115’

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Λουκρέσια Μαρτέλ, 

βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αντόνιο Ντι Μπενεντέτο

#ΠΡΟΣΕΧΩΣ στους Κινηματογράφους από την #WEIRDWAVEΖΑΜΑ