Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα 13 Υποψηφιότητες για τα βραβεία Γκόγια 2018

13 Υποψηφιότητες για τα βραβεία Γκόγια 2018

99
0
HANDIA

Μετά το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, η νέα ταινία των δημιουργών του αγαπημένου «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ» κατέκτησε και την Ισπανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οδηγώντας την κούρσα των φετινών βραβείων Γκόγια, ο «ΓΙΓΑΝΤΑΣ» θα φτάσει στην 32η απονομή, στις 3 Φεβρουαρίου, με 13 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων αυτές της Καλύτερης Ταινίας, της Σκηνοθεσίας, του Σεναρίου και της Ανδρικής Ερμηνείας. HANDIA

Σύνοψη

Βόρεια Ισπανία, 1843. Ο νεαρός Μάρτιν, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά τον πόλεμο, πληγωμένος και ηττημένος, βρίσκει τον αγαπημένο του αδελφό, Χοακίν, να έχει μεγαλώσει τόσο, που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Για να βοηθήσουν την οικογένεια τους, οι δυο τους, ξεκινούν μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια, στην οποία ο γιγαντιαίος Χοακίν γίνεται νούμερο σε τσίρκο, δίνει παραστάσεις σε πλατείες, θέατρα και αυλές πλουσίων σε όλη την Ευρώπη. Όμως, σύντομα αντιλαμβάνονται πως ο χώρος των θεαμάτων είναι γεμάτος προκλήσεις, ψέματα και προδοσία.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ είναι ένα συγκινητικό δράμα για την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων, σε μια εντυπωσιακή αναπαράσταση της Ευρώπης του 19ου αιώνα.
Σύντομα στους Κινηματογράφους από την #WEIRDWAVE