Οι The 69 Eyes έρχονται στην Ελλάδα στις αρχές Μαίου για δυο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο λεκανοπέδιο θα εμφανιστούν στο Gazarte στο Κεραμεικό και στη Θεσσαλονίκη στο We. Οι συναυλίες θα είναι στα 7 και 8 Μαίου αντίστοιχα.
Οι The 69 Eyes δεν είναι μια μπάντα απλά, είναι “ιδέα”
Ίσως και για πολλούς η μουσική τους έχει επηρέασει τον τρόπο ζωής τους. Έχοντας ως βάση για τους στίχους ταινίες όπως “The lost boys” και “The Crow”, έχουν χτίσει μια μουσική προσωπικότητα τρεις δεκαετίες τώρα αξιέπαινη. Να θυμίσουμε ότι σας έχουμε μιλήσει για αυτές τις ταίνιες εδώ και εδώ αντίστοιχα.
Μια μπάντα με αμέτρητες περιοδείες και ορόσημο του συνδυασμού Sleaze και Gothic Rock και δίσκους που μπορείς να ακούς συνέχεια χωρίς να βαρεθείς. Ο επαγγελματισμός και το μεράκι των Φινλανδών φαίνονται σε δίσκους όπως “Blessed be”, “Angels”, “Savage garden”, “Paris kills” και “Devils”. Δουλείες που μπορείς να τους βάλεις άνετα δίπλα σε δίσκους από μπάντες όπως The Sisters of Mercy και The Cure.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε στην agenda μας.




