Home Μουσική Μουσικά Νέα Ακούστε ένα δείγμα της νέας δουλειάς των Mourning Beloveth

Ακούστε ένα δείγμα της νέας δουλειάς των Mourning Beloveth

176
0

Τον Ιανουάριο έρχεται ο νέος, 6ος δίσκος των Ιρλανδών doom/death metallers Mourning Beloveth και συγκεκριμένα στις 22 του μήνα. Το “Rust & Bone” όπως θα λέγεται, θα κυκλοφορήσει από την Ván Records και είναι η πρώτη συνεργασία της μπάντας με την εταιρία, ενώ η μπάντα ετοιμάζεται και για την περιοδεία της στην Ευρώπη με τους Hooded Menace και τους Shores Of Null, στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη. Μέχρι να αρχίσει η περιοδεία όμως, έχουμε ένα πρώτο δείγμα της νέας αυτής δουλειάς, με μια επεξεργασμένη εκδοχή του τραγουδιού “Godether”.

Δηλώνουν οι Mourning Beloveth: “με την επικείμενη κυκλοφορία του έκτου studio δίσκου μας, Rust & Bone, γενναιόδωρα – και με αρκετή δόση περηφάνιας και αυτό-κατακριτέας προκατάληψης – παρουσιάζουμε στον κόσμο και παραπέρα, μια επεξεργασμένη εκδοχή του εναρκτήριου τραγουδιού, Godether. 

Και τι καλύτερος τρόπος από το να γιορτάσουμε την πρώτη – και μέχρι τώρα καλύτερη – κυκλοφορία με την Ván Records, από το να στοιβαχτούμε σε ένα βαν κι εμείς και να σύρουμε τα κουρελιασμένα κουφάρια μας ανά τις καθαγιασμένες σκηνές της Ευρώπης για 10 μέρες? Η πρώτη πλήρης περιοδεία μας τα τελευταία έξι μακρά χρόνια, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτά τα νέα τραγούδια σε κάποια σκηνή κοντά σας τον Δεκέμβριο.

Οπότε βάλτε μπρος τη μηχανή της Αποκάλυψης, θέστε πορεία για τα βάθη των άστρων και ξεπέστε μαζί μας.”

https://www.youtube.com/watch?v=Qp9XR87zwhY

MOURNING BELOVETH COVER

“Rust & Bone” track list:

01. Godether
02. Rust
03. The Mantle Tomb
04. Bone
05. A Terrible Beauty Is Born

MOURNING BELOVETH TOUR POSTER