Home Τέχνες Climate Horror Party: Η Κλιματική Αλλαγή όπως δεν την Έχετε Ξαναζήσει

Climate Horror Party: Η Κλιματική Αλλαγή όπως δεν την Έχετε Ξαναζήσει

24
0
Climate Horror Party
Climate Horror Party

Climate​ Horror​ Party:  Η Κλιματική Αλλαγή όπως δεν την Έχετε Ξαναζήσει! Την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 στο Impact​ Hub​ Athens.

Το Impact ​Hub ​Athens & The ​Aegean ​Film​ Festival συμπαρουσιάζουν το Climate ​Horror ​Party στις 01/11 και ώρα 21:00 στο Impact ​Hub ​Athens, για μια βραδιά που συνδυάζει τον τρόμο με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση! Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, όπου η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε σκηνικό για μια εκδήλωση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Θα έχουμε την ευκαιρία να μετατρέψουμε το φόβο, το άγχος και την ανησυχία που μας προκαλεί η κλιματική κρίση, με την αύξηση της θερμοκρασίας, τις πλημμύρες και τα νέα ακραία καιρικά φαινόμενα, με μια γιορτή εξορκισμού. Ντυθείτε με ό,τι σημαίνει η κλιματική κρίση για εσάς.

Tο Climate​ Horror ​Party​

ολοκληρώνει το διήμερο που για πρώτη φορά διοργανώνει στην Ελλάδα το Impact​ Hub​ Athens – το Hearth​ Summit​– μια πρωτοβουλία που επιδιώκει να αναδείξει και να εξετάσει τις προοπτικές για την αξιοβίωτη ζωή στις μικρές και μεγάλες πόλεις.

Τι είναι ;

Το Climate​ Horror​ Party φέρνει το Halloween σε μια νέα διάσταση! Μέσα από τον τρόμο, αναδεικνύουμε τις πραγματικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης. Με έμπνευση από περιβαλλοντικές καταστροφές, δημιουργούμε ένα φανταστικό σκηνικό που αφυπνίζει φόβο και επίγνωση για το μέλλον του πλανήτη.
Με τρόμο, χιούμορ και φαντασία, καλούμε τους συμμετέχοντες να βιώσουν τις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και να εμπνευστούν να δράσουν.

Ποιος Μπορεί να Έρθει;

Climate Horror Party
Climate Horror Party

Το Climate​ Horror ​Party είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα, την τέχνη και βέβαια… σε όσους αγαπούν τον τρόμο!
H δημιουργικότητά σας είναι καθοριστική. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να κάνουμε την εκδήλωση ακόμα πιο ανατρεπτική και συνειδητοποιημένη!
Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία, όπου ο τρόμος συναντά την περιβαλλοντική ευαισθησία!

​Ημερομηνία & Ώρα: 01 Νοεμβρίου στις 21.00
​Τοποθεσία: Impact​ Hub ​Athens, Kαραϊσκάκη 28, Αθήνα

DJ Roubini Stagouraki!
Pop Up Bar Lulu Athens!

Με την υποστήριξη του Campari​ Hellas & της Babel ​Brewery.

Περισσότερα για το HEARTH​ Summit.

Το Hearth​ Summit θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, και θα φιλοξενηθεί στο Impact​ Hub​ Athens, ένα χώρο που θα μετατραπεί σε κέντρο συνδημιουργίας και καινοτομίας. Το συνέδριο θα συγκεντρώσει 120 συμμετέχοντες από διαφορετικούς τομείς, όπως κρατικούς θεσμούς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, δημιουργικές βιομηχανίες και κοινωνία των πολιτών. Σκοπός είναι η εξερεύνηση των προοπτικών της Ελλάδας για τη μετατροπή των πόλεων σε τόπους που χαίρεται κανείς να ζει.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν περιλαμβάνουν την οικονομία με στόχο το θετικό αντίκτυπο και την αξιοβίωτη οικονομία. Την οικολογική εναρμόνιση και την κλιματική ανθεκτικότητα, καθώς και την ανάγκη για δημιουργία ενεργών κοινοτήτων. Ειδικότερα, θα αναλυθούν ζητήματα όπως η βιώσιμη κατανάλωση, η κλιματική δικαιοσύνη, η αποκέντρωση και η επανακατοίκηση, και ο βιώσιμος τουρισμός. Επίσης, θα εξεταστεί το φαινόμενο του κλιματικού άγχους και οι στρατηγικές για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Climate Horror Party

Climate Change Like You’ve Never Experienced It Before!

Date & Time: November 1st at 21:00
Location: Impact Hub Athens
DJ Roubini Stagouraki!
Pop-Up Bar by Lulu Athens!
Supported by Campari Hellas & Babel Brewery.

Press the link below https://athens.impacthub.net/hearth-summit-athens/?_kx=_SC2MUesaZq4gCP9fo6TDLmWT9aQ7n2xm6BDddfbMQ0.T7Qztu

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here