Home Tv Tv Νέα Severance: Αυτό είναι το teaser του 2ου κύκλου!

Severance: Αυτό είναι το teaser του 2ου κύκλου!

28
0
The Severance, Season 2

όσΚαι ότι αναρωτιόμουν πότε θα βγει η 2η σεζόν του Severance και τσουπ! Είναι αυτό που λες γιατί δεν ζητούσα τίποτε άλλο…
Το κανάλι του Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του δεύτερο (2ου) κύκλο της σειράς The Severance και τα πράγματα φαίνονται να είναι ακόμη πιο περίπλοκα και αγωνιώδη. Ο Adam Scott που υποδύεται τον Mark, μοιάζει ακόμα πιο χαμένος και χωμένος σε όλο αυτό που μόνο ποια θα είναι η εξέλιξη του σεναρίου δεν ξέρουμε.

The Severance/ Season 2

Αν δεν έχεις δει τον πρώτο κύκλο, τότε καλό είναι να σταματήσεις να διαβάζεις εκτός και αν σε ψήσει για να το ξεκινήσεις.

The Severance, Season 2

The Severance/ Season 1

Τέλος πάντων, θα σου πω πως έχει να κάνει με 2 διαφορετικούς κόσμους. Εκείνον που μένει στην εργασία του και δεν κουβαλάει τα θέματα του στο σπίτι και αντίστοιχα τον άλλο που συνεχίζει τη ζωή του. Δεν είναι όμως τόσο ιδανικό όσο φαντάζεσαι και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι. Τα πράγματα μπλέκονται όταν οι μνήμες μένουν…
Η Lumon Industries,  ειδικεύεται στον τρόπο εργασίας της και θέλει ότι συμβαίνει να μένει εκεί. Ναι μην το σκέφτεσαι, πρόκειται για πείραμα και όχι τόσο καλό.

The Severance, Season 2

The Severance, Season 2

Τρομερά καλογυρισμένο, με καλή φωτογραφία και σχετικά μίνιμαλ σε αρκετά πλάνα. Το μάτι δεν χάνεται τόσο, γιατί αυτό το κάνει το μυαλό αν μη τι άλλο.

The Severance, Season 2

Στη 2η σεζόν, ο Mark αρχίζει να συνειδητοποιεί τις τρομακτικές συνέπειες του τολμηρού πειράματος της Lumon Industries. Θυμίσου μόνο που μας άφησε ο πρώτος κύκλος και σε τι καλό σημείο έμεινε… Φήμες λένε πως αν ο πρώτος κύκλος φάνταζε γεμάτος ανατροπές, που να δείτε τι γίνεται στον δεύτερο, καθώς ο Mark βυθίζεται στα πιο σκοτεινά μυστήρια της Lumon.

Πρεμιέρα

Η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί για την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2025 και θα βγαίνουν νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή μέχρι τις 21 Μαρτίου. Η σεζόν αναμένεται να έχει 10 επεισόδια γεμάτα δράση, αγωνία και αποκαλύψεις. Ο Mark Scout (Adam Scott) που είναι επικεφαλής ομάδας στην Lumon Industries, αρχίζει μαζί με τους συναδέλφους του να αντιλαμβάνονται τις τραγικές συνέπειες αυτού του πειράματος. Ο φόβος δεν είναι απλός, αφού απειλεί να καταστρέψει πέρα από τη ζωή τους, και την ίδια τους την ταυτότητα.

Cast

Adam Scott, Britt Lower, Tramell Tillman, Patricia Arquette, John Turturro, Christopher Walken, Sarah Bock.

Η σκηνοθεσία είναι του Ben Stiller, όσο και αν φαίνεται απίστευτο. Θα σκηνοθετήσει πέντε επεισόδια (όπως και στον πρώτο κύκλο), μαζί με τους Uta Bresiewitz, Sam Donovan και Jessica Lee Gagné.

Μια παραγωγή της Fifth Season.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here