Home Μουσική Μουσικά Νέα ROMY και SAMPHA τραγουδούν για πρώτη φορά μαζί

ROMY και SAMPHA τραγουδούν για πρώτη φορά μαζί

25
0
sampha
sampha

Μετά από χρόνια φιλίας και συνεργασίας στην ίδια δισκογραφική εταιρεία από την εφηβεία τους, η Romy και ο Sampha κάνουν την πολυαναμενόμενη πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε άλμπουμ. Μιλάμε για  το νέο single “I’m Οn Υour Τeam”.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικά όμορφο τραγούδι. Αποτυπώνει τα αποσπασματικά στάδια μιας σχέσης. Μεταβαίνει από την ονειρική, ανέμελη στιγμή του πρώτου έρωτα στην πιο πραγματική, καθημερινή αγάπη μιας μακροχρόνιας σχέσης που απαιτεί αφοσίωση και προσπάθεια. Όπως αναφέρει η Romy, «Είναι ένα ερωτικό τραγούδι, αλλά οι στίχοι του είναι ειλικρινείς και αληθινοί. Σαν να λέει «είχαμε τη μαγεία και την ονειρικότητα, αλλά τώρα έχουμε περάσει πράγματα μαζί. Οπότε εδώ είμαστε έπειτα από κόπο». Ο Sampha προσθέτει: «Μου αρέσει η ιδέα του να είσαι μέλος μιας ομάδας. Πρέπει να στηρίζεις ο ένας τον άλλον και από εκεί μπορεί να χτιστεί μια ακόμα βαθύτερη σύνδεση. Η εξελικτική φύση μιας σχέσης κρυσταλλώνεται κάπου ανάμεσα στο ρεφρέν «και ελπίζω το πώς νιώθω απόψε να είναι το πώς θα νιώθω για πάντα» και το κλείσιμο «είμαι στην ομάδα σου, αλλά δεν μπορώ πάντα να σε καθοδηγώ».

Το single ακολουθεί χρόνια φιλίας

και αμοιβαίου θαυμασμού μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Οι καριέρες τους συχνά αντανακλούσαν η μία την άλλη. Ξεκινώντας από τη ζωντανή σκηνή του Λονδίνου στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Και οι δύο βρήκαν μια δισκογραφική στέγη στη Young. Κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους άλμπουμ. Κέρδισαν το φημισμένο Mercury Music Prize (ο Sampha ως σόλο καλλιτέχνης και η Romy μέσω του συγκροτήματός της The xx). Ο Sampha επίσης έκανε support στους The xx στις πρώτες τους περιοδείες στη Βόρεια Αμερική. Έκανε remix στο single τους “Basic Space”. Και οι δύο επίσης, έχουν συνεργαστεί με σπουδαίους άλλους καλλιτέχνες – ο Sampha με ονόματα όπως οι Kendrick Lamar, Alicia Keys, Stormzy, Solange και Frank Ocean ενώ η Romy με καλλιτέχνες όπως οι Fred again.., Jessie Ware, Tom Rasmussen και Jamie xx, παράλληλα με τις συνθέσεις τραγουδιών για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
https://romysampha.y-r.co/imonyourteam

Κυκλοφορεί από την YOUNG με την υποστήριξη της The Hubsters

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here