Home Μουσική Μουσικά Νέα Caelestia: μέσω της Wormholedeath θα κυκλοφορήσει το ΕΡ ‘Infernalia’

Caelestia: μέσω της Wormholedeath θα κυκλοφορήσει το ΕΡ ‘Infernalia’

51
0

Με καταγωγή από την Ελλάδα, το death metal συγκρότημα Caelestia υπέγραψε συμβόλαιο με την Wormholedeath για την κυκλοφορία του EP τους “Infernalia“.

Λίγους μήνες πριν, δημοσίευσαν το lyric video για το τραγούδι τους “Siren” και παρακάτω μπορείτε να το δείτε. Να σημειωθεί ότι το πρώτο single τους ήταν το “No Man’s Land“, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η λέξη “Infernalia” είναι το αντώνυμο της λέξης “Caelestia”. Το EP αποτελείται από 4 κομμάτια και όπως θα διαπιστώσει κάποιος, πλέον βρίσκονται ηχητικά σε πιο ακραία μονοπάτια με σύγχρονο death metal στοιχεία, συνδυασμένα με μελωδικά και black metal περάσματα. Στιχουργικά κινούνται σε ζοφερά ιστορικά γεγονότα, σκοτεινή λογοτεχνία ή ύπουλες καταστάσεις του ανθρώπινου μυαλού.

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικά metal σχήματα όπως οι Katatonia, The Vision Bleak, ArchEnemy, Draconian, Insomnium, Tribulation και Carach Angren σε εγχώριες συναυλίες, η μπάντα ξεκίνησε συναυλίες στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ στο Βέλγιο (MEVF) και τη Σλοβακία. Επίσης προχώρησε σε ευρωπαϊκή περιοδεία το 2019 με ένα αμιγώς νορβηγικό billing, αποτελούμενο από τους Vulture Industries, Helheim και Madder Mortem.

Μέλη: Vassilis Thomas (guitars), Marc Reign (drums, ex-Destruction, ex-Morgoth), Pantelis “Lordwinter” Daskalelos (vocals), Stelios Tragos (bass).

Caelestia "Infernalia" album cover by Remedy Art Design.
Caelestia “Infernalia” album cover by Remedy Art Design.

Tracklist
1. Siren
2. No Man’s Land
3. To the Elder Elemental eye
4. Chapter Of Protection / Martyrs MMXXII

Stay Connected with Caelestia
Official Website | Linktr.ee | YouTube | Spotify

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here