Home Στήλες Elina's cassette Νatalia Drepina η εύθραυστη κούκλα με την σκοτεινή αισθητική.

Νatalia Drepina η εύθραυστη κούκλα με την σκοτεινή αισθητική.

62
0
natalia drepina

Νatalia Drepina: Φιγούρα λεπτή, σκούρα μαλλιά και κατάλευκο δέρμα. Εξαϋλωμένη ομορφιά που αναδύει μια μελαγχολική κι ευαίσθητη ψυχοσύνθεση. Μοιάζει να είναι καμωμένη από πορσελάνη.
Έτσι μοιάζει η καλλιτέχνιδα Natalia.

Aναρτά τις φωτογραφίες της στην σελίδα της στο instagram, στo Facebook με το όνομα της καθώς και στο: https://www.deviantart.com/nataliadrepina

Η Νatalia Drepina

γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1989 στο Lipetsk της Ρωσίας. To πιο θαυμαστό Είναι πως είναι αυτοδίδακτη σαν φωτογράφος, ποιήτρια, βιντεογράφος και μουσική συνθέτρια. Προτιμά και μας προσφέρει ιδιαίτερες φωτογραφίες γυναικείων μορφών και αυτοπροσωπογραφίες. Κάθε πρόσωπο , κάθε χειρονομία τους, κάθε ματιά των φωτογραφικών της μοντέλων επικοινωνεί μια ιστορία. Το στυλ της χαρακτηρίζεται από μια αισθητική του παρελθόντος θα τολμούσα να πω, μια ευαισθησία και μελαγχολία.

Οι μουσικές της δουλειές επίσης βρίσκονται εδώ

https://www.youtube.com/@NataliaDrepina

Για τους λάτρεις της σκοτεινής ας το πούμε αισθητικής και όχι μόνο. Προσωπικά την θαυμάζω και την γνώρισα μέσω ενός φίλου μουσικού από την πρώτη στιγμή τα κάδρα της μίλησαν στην ψυχή μου καθώς και οι συνθέσεις της.

Είναι ότι πιο όμορφο κι ευγενικό δημιούργημα τέχνης έχω θαυμάσει τα τελευταία χρόνια και θα ήθελα μέσα από αυτό το μικρό κείμενο να της μεταβιβάσω την εκτίμησή μου και τα συγχαρητήρια μου για την δουλειά της.

natalia drepina

Νatalia Drepina

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here