Home Μουσική Μουσικά Νέα Dido: Το My Lover’s Gone έρχεται από Dreamers Inc

Dido: Το My Lover’s Gone έρχεται από Dreamers Inc

23
0
Dido- MY LOVER'S GONE - Dreamers Inc - Virginia Da Cunha

Ίσως κάποιοι να θυμάστε το MY LOVER’S GONE της Dido, αν και όχι τόσο διαδεδομένο. Τώρα έρχεται σε νέα διασκευή από τους Dreamers Inc και τη Virginia Da Cunha.

Η νέα αυτή διασκευή έρχεται με μια φρεσκάδα από afro dance ρυθμούς και κιθάρες. Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε το από τη φωνή της Virginia Da Cunha.

 

Το “My Lover’s Gone”

μπορεί να μην είναι από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της Dido, είναι όμως σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα και ίσως ένα από τα πιο παραγνωρισμένα της…

Οι Dreamers Inc ξαναφέρνουν το τραγούδι στην επιφάνεια, με μία ιδιαίτερη προσέγγιση στην παραγωγή και αγάπη στο πρωτότυπο, με τη φωνή της Αργεντινής τραγουδίστριας (καθώς επίσης ηθοποιού και χορεύτριας) Virginia Da Cunha, πρώην μέλος του συγκροτήματος Bandana – ένα συγκρότημα με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις στο ενεργητικό του και συνεχόμενες sold out συναυλίες, με πιο χαρακτηριστικές δυο συνεχόμενες βραδιές στο στάδιο José Amalfitani, με 90.000 κόσμο ανά βραδιά!

Tο «νέο» “My Lover’s Gone” είναι πιο γρήγορο, έχει επιρροές από afro στοιχεία και έντονες πινελιές από κιθάρες.

Ακούστε το, απολαύστε το!

Ενημερωθείτε από το παρακάτω STREAM:

https://orcd.co/myloversgone

Κυκλοφορεί από τη The Hubsters

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις και αυτό, είναι από τα singles εκείνα που αν και μη τόσο γνωστά, έχουν διασκευαστεί περισσότερα από άλλα.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here