Home Μουσική Μουσικά Νέα The Rasmus επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2025!

The Rasmus επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2025!

30
0
the rasmus

The RASMUS επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2025!
Το συγκρότημα θα παίξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα παρουσιάσει τα τραγούδια από τον νέο δίσκο του!
Οι Rasmus θα φέρουν ένα αξέχαστο show στους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο.

Κλειδώστε το στην ατζέντα σας!

Έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκαμε σε περιοδεία, οπότε είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε όλο τον κόσμο το 2025″ – λέει ο ιδρυτής frontman Lauri Ylönen. «Θα είναι μια μεγάλη περιοδεία και ανυπομονούμε να συναντηθούμε με τους θαυμαστές μας! Είμαστε σαν μια οικογένεια» – συνεχίζει.
Το νέο και κατά σειρά ενδέκατο άλμπουμ της μπάντας αντιπροσωπεύει τον νέο ήχο των Rasmus και θεωρείται το πιο βαρύ και σκοτεινό άλμπουμ της καριέρας τους μέχρι σήμερα.

Οι Φινλανδοί rockers δεν έχουν σταματήσει να μας εκπλήσσουν ξανά και ξανά με τον πιο συναρπαστικό τρόπο από το ντεμπούτο τους στη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αναλαμβάνοντας μεγάλη δημιουργική ευθύνη για την οποία είναι υπερήφανοι. Βαριές κιθάρες, φουτουριστικά ηλεκτρονικά και pop hook βρίσκουν τον δρόμο τους για την καρδιά του κάθε μουσικόφιλου. Οι RASMUS δικαίως θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εξαγωγές της Φινλανδίας, πουλώντας εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κερδίζοντας πολλά μουσικά βραβεία.
Μη χάσετε αυτό το μοναδικό live στο Floyd στις 25 Οκτωβρίου 2025!

Προπώληση εισιτηρίων από τις 25 Οκτωβρίου 2024.

Οι The Rasmus

κυκλοφόρησαν το δέκατο άλμπουμ τους με τίτλο ‘Rise’ ( Playground Music). Παράλληλα, για να το γιορτάσουν κυκλοφόρησαν και το video clip για το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου, ‘Live and Never Die’.

Μάθε για το νέο δίσκο, εδώ.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here