Home Μουσική Μουσικά Νέα Exilium Noctis: συνεργασία με την Black Lion Records

Exilium Noctis: συνεργασία με την Black Lion Records

61
0
Exilium Noctis _ Black Lion Records _ Photo by Giorgos Bega
Exilium Noctis _ Black Lion Records _ Photo by Giorgos Bega

Άλλη μια προσθήκη για την Black Lion Records και όπως αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωσή τους, η τελευταία στο roster της για το 2025 είναι αυτή των Exilium Noctis!

Λίγες μέρες πριν ενθουσιαστήκαμε με τα νέα των Euphrosyne, που εντάχθηκαν κι εκείνοι στο roster της ίδιας εταιρείας. Περισσότερα μπορείς να βρεις ΕΔΩ

Exilium Noctis _ Black Lion Records

“Για να γιορτάσουμε την καλή υγεία και τη θετική διάθεση, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την τελευταία προσθήκη στο roster μας για το 2025, το ελληνικό black metal συγκρότημα Exilium Noctis.”

Οι Βολιώτες ετοιμάζουν πυρετωδώς το επερχόμενο album “Pactum Diaboli” το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία! Πρόσφατα τους απολαύσαμε live τη δεύτερη ημέρα του Golden R. Festival

Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που ανήκουν πλέον στο roster της Black Lion Records. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη δέσμευσή της στην υποστήριξη της ακραίας μουσικής.

Exilium Noctis _ Black Lion Records

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους εσάς αυτό που έχουμε δουλέψει. Το επερχόμενο άλμπουμ μας Pactum Diaboli θα κυκλοφορήσει από την Black Lion Records και σας υποσχόμαστε ότι θα είναι ένα έντονο και αξέχαστο ταξίδι.
Stay tuned for more updates and details as we prepare for the next chapter!

Μέχρι νεοτέρας, ακούμε non stop το single τους “God’s Demise”. Η μίξη και το mastering έγινε από τον Psychon των Septic Flesh στην SoundAbuseProductions, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Obscure Onar Illustrations.

Line up
Thyragon: Vocals
Vinterblod: Guitars
Omega: Guitars
Thriskelion: Bass

Θα βρείτε ΟΛΑ τα τραγούδια τους στο Spotify

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here