Home Μουσική Μουσικά Νέα Gone With The Wind: Νέο single & μουσικό video των Cyanide 4

Gone With The Wind: Νέο single & μουσικό video των Cyanide 4

93
0
CYANIDE4

Οι Cyanide 4 έβγαλαν ένα νέο single με τίτλο “Gone With The Wind” και φυσικά μας έδωσαν και το μουσικό video που το συνοδεύει. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά κυκλοφόρησε το 2012, με τίτλο “AmaΛgamA“. Το νέο single όμως κινείται σε πιο mid-tempo ρυθμό και θυμίζει αρκετά early 90s.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι Cyanide 4 είναι ένα Hard Rock/Glam Metal συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2008. Ο ήχος τους ένα μείγμα από LA glam ’80s μέχρι και rock ‘n’ roll. Κι εγώ κάπου εκεί τους ανακάλυψα, όταν κυκλοφόρησαν το demo EP “Complex“. Το 2010 έβγαλαν το EP “Critical Mental Erosion” και το 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album τους, “Everyday Is A Masquerade“. Τη δισκογραφία τους συμπληρώνουν δύο ακόμα albums: “Nekyia” (2017), “Amalgama” (2022).

Το album τους “AmaΛgamA” είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει η λέξη

ένα αμάλγαμα μουσικών στοιχείων που κουβαλά κάθε μέλος του συγκροτήματος. Ηχητικά κινείται σε ’80s Glam/Hard rock με αρκετά old-school στοιχεία. Για όσους γουστάρουν αυτό το ηχόχρωμα το προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα πιασάρικο δίσκο που σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις καλά!

CYANIDE4_AMALGAMA

Στην Αρχαία Ελλάδα, οι Αλχημιστές, των οποίων το σύμβολο ήταν ο κηρύκειο του Ερμή, δημιουργούσαν κράματα αναμειγνύοντας κυρίως υδράργυρο με διάφορα μεταλλικά στοιχεία.

CYANIDE4

Βρείτε τους στα social: linktr.ee/cyanide4

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here