Home Μουσική Μουσικά Νέα The SLOKS έδωσαν νέο βίντεο για το ‘VIPER’ από το επερχόμενο άλμπουμ...

The SLOKS έδωσαν νέο βίντεο για το ‘VIPER’ από το επερχόμενο άλμπουμ τους

243
0
THE SLOKS

Το garage punk κουαρτέτο των SLOKS από το Τορίνο επιστρέφει. Με την κυκλοφορία του εκρηκτικού νέου του βίντεο για το single «VIPER». Είναι  το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους. Πιστό στη φόρμα του, το κομμάτι είναι ωμό, αδυσώπητο και αδιαμαρτύρητα θορυβώδες. Αποτυπώνοντας τέλεια τη χαοτική ενέργεια για την οποία είναι γνωστοί οι SLOKS. Άγρια riffs, άγρια φωνητικά και ένας κινητήριος ρυθμός κάνουν το «VIPER» μια υψηλής περιεκτικοτητας σε οκτάνια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το ζοφερό βίντεο είναι ένα σπλαχνικό οπτικό ταίρι για το κομμάτι και προσφέρει μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει από την Goodbye Boozy Records στις αρχές του 2025. Γυρίστε το δυνατά και ετοιμαστείτε για μια άγρια βόλτα!

Το album μόλις κυκλοφορήσει, αν μας θυμηθούνε τα παιδιά από την Goodbye Boozy θα μοστράρει σίγουρα στις δισκοκριτικές μας. Είμαι περίεργος και με αχόρταγο αυτί τι α κανς;

Να πω εδώ πως αν και οι SLOKS πατάνε πιο πολύ στο punk n roll, έχουν αυτό το κάτι που θα σε κάνει να χτυπηθείς. Μπορεί να είναι το μεσογειακό ταμπεραμέντο , δεν ξέρω.  Μπορεί να είναι τα γνώριμα επιθετικά riffs. Παίζει να είναι και το ξερό μου το κεφάλι. Πάντως τα παλικάρια έχουν ξαμοληθεί για τα καλά. Και μάλιστα πριν λίγες μέρες, στα μέσα του Σεπτέμβρη ανοίξαν για τους ανεπανάληπτους υπερτιτανοτρισμεγιστοτεράστιους The Gories που επανήλθαν με ένα και μοναδικό σκοπό. Να πάρουνε κεφάλια.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here