Home Μουσική Μουσικά Νέα DROWNING POOL are back!

DROWNING POOL are back!

179
0
drowning pool revolution banner

Βρε τους θυμάστε τους DROWNING POOL;

Let the bodies hit the floor…
Let the bodies hit the floor…
Flooooooooooooooooooooooooooooooor…

Αυτοί που λέτε, παρουσίασαν το επίσημο μουσικό video για το νέο τους singleRevolution (The Final Amen)“. Πρόκειται για το πρώτο μουσικό κομμάτι που ολοκληρώνουν ο ιδρυτής των DROWNING POOL κιθαρίστας C.J. Pierce και οι μακροχρόνιοι συμπαίκτες του, ο ντράμερ Mike Luce και ο μπασίστας Stevie Benton, μαζί με τον τραγουδιστή Ryan McCombs μετά από 13 χρόνια!

Το video του “Revolution (The Final Amen)” γυρίστηκε στο Τέξας, στο Speaking Rock Entertainment Center.

Ο Mike Luce αναφέρει ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερος σχεδιασμός για το ζωντανό video αλλά “ήταν μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές που οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν“.

Ο frontman των SOIL, Ryan McCombs, εντάχθηκε αρχικά στο συγκρότημα το 2005 και συμμετείχε σε δύο από τα studio albums του συγκροτήματος: “Full Circle” (2007) και “Drowning Pool” (2010), καθώς και στο live album “Loudest Common Denominator” (2009). Επανεντάχθηκε στους SOIL μετά την αποχώρησή του από τους DROWNING POOL το 2011 και συνεχίζει να είναι μπροστάρης της μπάντας. Θα συνεχίσει ως φαίνεται να ηχογραφεί και να παίζει και με τα δύο σχήματα.

Το ντεμπούτο album των DROWNING POOL, “Sinner” (2001) πιστοποιήθηκε πλατινένιο μέσα σε έξι (6) εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Το πρώτο single αυτού ήταν το “Bodies“…

Δε θέλω να σας τρομάξω αλλά έχουν περάσει μόλις 23 χρόνια από τότε που βγήκε… (αχμ…)

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1996

και πήρε το όνομά του από την ταινία του 1975 “The Drowning Pool” .[1] Τα βασικά μέλη είναι τρία: ο κιθαρίστας C.J. Pierce, ο ντράμερ Mike Luce και ο μπασίστας Stevie Benton… Τραγουδιστές πολλοί μέσα στα χρόνια! Ο Dave ‘Stage’ Williams με τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τη μπάντα πέθανε τον Αύγουστο του 2002. Ο Jason ‘Gong’ Jones τον αντικατέστησε και το συγκρότημα κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Desensitized” (2004). Αν και το single “Step Up” έγινε γρήγορα hit το album δεν πήγε πολύ καλά – σε σχέση με το “Sinner” – όποτε και το 2005 ανακοινώθηκε δημόσια ότι ο Jones είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα, λόγω “αγεφύρωτων διαφορών”.

Την θέση του πήρε ο Ryan McCombs. Τον Νοέμβριο του 2011 όμως εγκατέλειψε το συγκρότημα για να επανενωθεί με την προηγούμενη μπάντα του, τους SOiL για περιοδεία και ένα νέο album. Και πάλι χωρίς τραγουδιστή, το τρίο άρχισε να γράφει νέο υλικό για ένα καινούργιο πέμπτο studio album, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε ακροάσεις τραγουδιστών… To album “Strike a Nerve” ήταν το 7ο studio album της μπάντας και το τελευταίο με τον επί 11 έτη τραγουδιστή τους Jasen Moreno (2012–2023)

YouTube : Facebook

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here