Home Μουσική Μουσικά Νέα Euphrosyne: συνεργασία με την Black Lion Records

Euphrosyne: συνεργασία με την Black Lion Records

213
0
Euphrosyne _ Black Lion Records _ Photo by Dimitris Tzortzis
Euphrosyne _ Black Lion Records _ Photo by Dimitris Tzortzis
H Black Lion Records καλωσορίζει τους Euphrosyne στο roster της.

Οι Euphrosyne ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία με τη σουηδική Black Lion Records! Σύντομα αναμένουμε λοιπόν και νέα για το επερχόμενο album τους συγκροτήματος.

Ένα μεγάλο μπράβο γιατί πρόκειται για μια εξαιρετική μπάντα και περιμένουμε πολλά καλά από την συγκεκριμένη! Παρακάτω θα δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος, όπως δημοσιεύθηκε στο facebook

Euphrosyne _ Black Lion Records _ social media
Euphrosyne _ Black Lion Records _ Facebook post

Η ελληνική progressive avant-garde black metal μπάντα έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό και έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση από το 2022 που σχηματίστηκε. Τους είδα πρώτη φορά live στο διπλό Release Live Show των Aetherian και Among Ruins στο Piraeus Club Academy, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Αν και ο ήχος δεν τους βοήθησε μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα.

Είχα την τύχη όμως να τους απολαύσω στην μεγάλη σκηνή του Fuzz στην γιορτινή ατμόσφαιρα που είχε στήσει για τα 39 χρόνια παρουσίας του Metal Hammer στα περίπτερα, στις 23 Δεκεμβρίου μαζί με τον αγαπημένο Σάκη Τόλη. Εξαιρετική παρουσία επί σκηνής, ωραίος ήχος, φοβερό συναίσθημα από την αρχή ως το τέλος της εμφάνισής τους!

2024 has been a year of challenges, but as we gear up for the fall, we look ahead with renewed drive and excitement. We’re proud to introduce the first part of our 2025 lineup, which has been meticulously crafted and carefully negotiated.

Αναμένουμε το νέο τους album το 2025.

Όπως σημειώθηκε πολύ εύστοχα και στην ανακοίνωση, η μουσική των Euphrosyneαποτυπώνει υπέροχα τη σκοτεινή, ζοφερή ατμόσφαιρα που οι οπαδοί του είδους θα εκτιμήσουν“. Πιστέψτε με, έχουν ήδη μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας!

Euphrosyne _ New Dark Era _ Photo by Dimitris Tzortzis
Euphrosyne _ Photo by Dimitris Tzortzis
Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πέντε (5) albums που τους έχουν επηρεάσει & γιατί;

Pain of Salvation – Perfect Element
Masterpiece του είδους, που μαζί με το Remedy Lane, ξεχειλίζει από pure συναίσθημα που παρά τα δύσκολα ρυθμικά του δεν σε χαόνει καθόλου. Μεγάλη έμπνευση τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Nevermore – The Godless Endeavor
Κάθε κομμάτι ένα masterclass στο κομμάτι του songwriting, με τη ποιητικότητα των στίχων και τις τεχνικές του. Όχι τόσο κάτσι όσο άλλοι δίσκοι των Nevermore αλλά για μας είναι το απόγεια τους. Σίγουρα κιθαριστικά μας έχει επηρεάσει ακραία πολύ.

Gorgoroth – Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt
Τι να πει κανείς γι’αυτό το άλμπουμ κι ορόσημο με την επιστροφή του Pest στα φωνητικά. Ωμό, σκοτεινό και extreme συνδυασμένο με ωραία μελωδικά σημεία όπως μας αρέσει.

Opeth – Orchid
Iconic εξώφυλλο που ζηλεύουμε απίστευτα αλλά, κυρίως, βάλαμε αυτό γιατί δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε πραγματικά ποιο είναι το καλύτερο για μας Opeth αλμπουμ και που γουστάρουμε και που έγινε μεγάλη επιρροή για μας.

Chelsea Wolfe – Abyss
Η Chelsea Wolfe είναι πραγματικό μέταλ ορόσημο και δεν είναι τυχαίο που έχει πολλούς μεταλάδες φανς όπως τον Stephen O’Malley από Sunn O))). Μεταλλικός ήχος και γλυκιά μελαγχολία που δεν γίνεται να μην σε κινήσουν συναισθηματικά καθώς είναι άκρως προσωπικός δίσκος.

Θα τους απολαύσουμε ξανά live πολύ σύντομα στην Αθήνα. Αυτή τη φορά θα τους δούμε στο AN Club, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ως support act στην συναυλία των atmospheric black metalers ULTHA, μαζί με τους Okwaho.

Διοργάνωση: Ten Out of Ten Productions

Βρείτε τους στα social: Facebook Instagram Songwhip

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here