Home Μουσική Μουσικά Νέα Νέο single από τους SOILWORK

Νέο single από τους SOILWORK

150
0
Soilwork

Και ήρθε το νέο single από τους SOILWORK και παίζει ακατάπαυστα σε λούπα!

Νέο single λοιπόν “Spirit Of No Return” από τους Σουηδούς SOILWORK και παρακάτω θα δείτε και το οπτικά εντυπωσιακό video που το συνοδεύει. Ο κιθαρίστας Simon Johansson, που επί σειρά ετών είναι ο εκείνος που τους συνόδευε στα lives έχει ενταχθεί και επίσημα στην μπάντα! Η συμβολή του στη σύνθεση των τραγουδιών φαίνεται και φέρνει φρέσκο αέρα.

‘Spirit Of No Return’ is a fierce reminder of the past, but also an introduction of the new SOILWORK era, where we’ve taken the thrashier early days and dressed it in a new heavier suit. Lyrics are dealing with the urge of belonging and fitting in — and how it in the end can be disastrous as you abandon your true self. ( Björn ‘Speed’ Strid)

Τον Οκτώβριο η μπάντα ξεκίνησε τη μεγαλύτερη περιοδεία της μέχρι τώρα, υποστηρίζοντας τους IN FLAMES και τους ARCH ENEMY στην Ευρώπη.

Line-up:
Björn ‘Speed’ Strid – vocals
Simon Johansson – guitars
Sven Karlsson – keyboards
Sylvain Coudret – guitars
Bastian Thusgaard – drums
Rasmus Ehrnborn – bass

Ιδρύθηκαν στα τέλη του 1995

αρχικά με την ονομασία Inferior Breed. Μετά την αλλαγή του ονόματός τους, στα τέλη του 1996, άρχισαν να γράφουν/παίζουν πιο μελωδική μουσική.

Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Steelbath Suicide” το 1998.

Τον Αύγουστο του 2022 κυκλοφόρησε το 12ο studio album τους “Övergivenheten“. Σαν έννοια η λέξη Övergivenheten μπορεί να μεταφραστεί ως The Abandonment, η οποία περιγράφει το γενικό θέμα του album. Το να περιβάλλεται κανείς από τη σκέψη ότι εγκαταλείπεται ή ακόμη και ότι εγκαταλείπει τους άλλους. Το άλμπουμ ασχολείται με σκοτεινές σκέψεις που διαμόρφωσαν το ίδιο το συγκρότημα και επηρέασαν τη διαδικασία ανάπτυξης του άλμπουμ.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, ανακοινώθηκε ότι ο κιθαρίστας και συνθέτης David Andersson, ο οποίος ήταν στο συγκρότημα για 10 χρόνια, πέθανε σε ηλικία 47 ετών.

Βρείτε τους στα social: Facebook | Official Website

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here