Home Μουσική Μουσικά Νέα ARCH ENEMY: ανακοίνωσαν νέο album

ARCH ENEMY: ανακοίνωσαν νέο album

146
0
arch enemy blood dynasty banner

Το 12ο studio album των ARCH ENEMY έχει τον τίτλο “Blood Dynasty” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις στις 28 Μαρτίου 2025 μέσω της Century Media Records.

Μας έπιασαν αδιάβαστους όταν κυκλοφόρησαν το single τους “Dream Stealer” τον Ιούλιο που μας πέρασε… Ώρα ήταν να σκάσει και η ανακοίνωση για νέο album!

Κομματάρα το Dream Stealer που έχει μιξάρει ο Jens Bogren και το mastering έγινε από τον Tony Lindgren στα Fascination Street Studios. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του βίντεο ανέλαβε, ποιος άλλος, ο Patric Ullaeus.

Ο ιδρυτής/κιθαρίστας του συγκροτήματος, Michael Amott ανέφερε μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου ότι αυτό το album θα είναι ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να ακούσουμε από τους  ARCH ENEMY κι ακόμα περισσότερα! Μιχάλη αγόρι μου θέλω να σε πιστέψω, αλλά φοβούμαι…

Εσείς οι fans των βινυλίων σπεύσατε για την έκδοση βινύλιου liquid blood που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα του συγκροτήματος και είναι περιορισμένο σε 666 αντίτυπα.

Αrch Εnemy "Blood Dynasty" album cover
Αrch Εnemy “Blood Dynasty” album cover

“Blood Dynasty” track listing
01. Dream Stealer
02. Illuminate the Path
03. March Of the Miscreants
04. A Million Suns
05. Don’t Look Down
06. Presage
07. Blood Dynasty
08. Paper Tiger
09. Vivre Libre
10. The Pendulum
11. Liars & Thieves

Σε άλλα νέα…

η Alissa White-Gluz συνεργάστηκε πρόσφατα με την πολυτάλαντη τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και καλλιτέχνη Kat Von D για ένα τραγούδι και φυσικά το μουσικό βίντεο αυτού. Ο λόγος για το “I Am A Machine” το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της Kat Von D που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “My Side Of The Mountain”. Δείτε το video που σκηνοθέτησε ο Vincente Cordero (JINJER, CRADLE OF FILTH, SUICIDE SILENCE).

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here